programlama öğrenmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bu forum üzerin de bu soru ile alakalı defalarca konu açıldığını defalarca aynı şekilde yorumlandığını gördüm hatta bi yerden sonra forumda bunun için özel bir alan bile oluşturuldu öncelikle oraya bir göz atmanı öneririm

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
C++ yada python.Ama C++ daha zor bi dil ama daha hızlı çalışıyor.C++ şuanda bir çok üninin bilgisayar elektronik gibi mühendiliklerde başlangıç dersi.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
java ve c++ dilleri ile baslayabilirsiniz bir dil ogrendigin zaman dıgerlerı cok kolay ogrenılıyor bide algoritma kuralıbllıyor olman onemlı

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
neden udemy youtubedaki bilgiler yetersiz mi gerçekten konuyu bilmediğimden soruyorum
YouTube yeterince iyi, udemy deki adamlar konsola yazdırma 2 tane label ile metne yzdırma gösterirler anca, aynı şeyleri YouTube ile kolayca öğrenebilirsin. Sana tavsiyem ilk olarak ingilizceni geliştirmen olacak. Türkçe kaynak yok denecek kadar az, site olarak bunları önerebilirim:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

C# ı önerim çünkü kullanımı C++’a göre daha kolay. Ve öğrenmesi de aynı oranda kolay, iki hakkında az çok bilgim olduğu için bunları önerebilirim. YouTube’den c++ temelleri diye aratarak Türkçe kaynaklar bulanilirsin. İngilizcen yeterli ise infilizce kaynakları daha çok tavsiye ederim elbette.

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Önce bi ön araştırma yap ona göre başla dillerin kullanım oranlarına felan ona göre başla.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Udemy setlerimi paylaşabilirim senle bro

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yazılım öğrenmek istiyorsan araştırma yapman gerekiyor. C# ile başlayabilirsin hem basittir hem anlaması zor değildir.

Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
İnternette ücretli ders veren siteler var oralar yararlı olur diye düşünüyorum.

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
web tabanlı ise node js javascript , değilse C++ ile başlamanı tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...