programlama ögrete bilecek var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yutupdan video izlemen daha yararlı olur kanka :D

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
meslek lisesi öğrencisi olarak c# öğretiyotlar sadece dil olara unisini okuyarak ta gelişirsin UNUTMA HİÇBİR ŞEY İÇİN GEÇ DEĞİL

Banlı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
özelden bana yaz dc vereyim gel
egolu dostum önce bi sakin ol!!!
sakin oldunmu?
olduysan devam edeyim senin dosya oluşturmaktan başka birşey bilmediğine yemin edebilirim bunu bil
konuya gelirsek cevap: #1milyonyazılımcı

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
start with c ++, watch videos on youtube, read about, listen to podcast, that's how I started
Post automatically merged:

if you want something more linear, and want to shell out some money, pay for a course

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
herkes programlama öğrenmek istiyor ama meslek olarak seçmiyorlar garip

apm

Üye
5 HİZMET YILI
programlama öğrenmek düşündüğün kadar zor değil aslında önce ne için öğreneceğine karar vermen lazım. Başlangıç için ne kadar c++ zor densede eğer mobil veya web kısmı ile uğraşmayacaksan c++ ile başlayabilirsin c++'ın zor gelmesinin sebebi insanların pointer kısmını pek anlayamaması yanlış hatırlamıyorsam c++14 sürüme ile smart pointerlar geldi biraz daha karmaşıklığı azalttılar syntax(yazım biçimi) yüksek seviye dillere göre biraz daha karmaşıktır fakat c++ öğrendiğin zaman istediğini yapabilirsin neleri yapabileceğin hayal gücün ile sınırlı :) küçük örnekler vermek gerekirse tesla ve mercedes c/c++ kullanıyor mercedes ve porschenin sürücü ekranı yanlış blimiyorsam c++ ve qt ile yapılmış (qt arayüz için bir kütüphane) yazılım için biraz kendini sıkman lazım başta zor gelir fakat ileride çok keyif alrısın şu sıralar python da çok rövaşta fakat başlangıç olarak c++ öğrendiğin zaman diğer dilleri çok rahat öğrenebileceğini düşünüyorum

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
programlama ögrenmek istiyorum, bana ücretsiz yardımcı olacak ve bana karşı zarar vermeyecek biri varmı ?
Sen gerçekten bu işe atılmak istiyorsan sana gerçekten işine yarayacak tavsiye vereyim;

Programlamayı kişi kişiye öğretemez. Programlama öğrenmek arzusunda olan kişi bol bol araştırma yapmalı. Bu mesleğin temel kuralı araştırma yeteneği edinmek ve çok istekli olmaktır.

Bunların dışında bir yazılımcı ancak kendisi öğrenebilir ve kendisini geliştirebilir. Yani türkçe pek detaylı olmasa ingilizce olarak internette milyonlarca kaynak mevcut.

Programlama konusunda hangi alan ile ilgileniyorsun önce bunu sor kendine.

Masaüstü tabanlı programcılık ?
Web tasarım ve web programcılığı ?
Mobil tabanlı programcılık ?

Bu alanda genelde öne çıkan 3 kategori bu şekilde. Daha ilerisini daha sonra öğrenirsin.

Ben 0'dan hiçbirşey bilmeden başlamak istiyorum fakat nereden başlayacağımı bilmiyorum diyorsan ücretsiz olarak youtubede 1 ton kaynak mevcut. Sen hangi alanda başlamak istiyorsan o alana karar verip o alanda en iyi dil hangisi onun araştırmasınıda yapıp o dil hakkında youtubede aratma yaparsan birsürü videolu ders mevcut. Ücretli olarak ise udemy sitesinde birçok ders mevcut üyelik kaydını gerçekleştirip ücretini ödediğin derse sahip oluyorsun.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
mesaj atarsan olabilirsin kankam
Post automatically merged:

kankam bende öğrenmek istiyorum ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...