Programlama zor öğrenilen bir iş midir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Selam ne zamandır konu açamıyordum aktif üye olduktan sonra konu üzerinden soru sormak istiyorum.

Hile programlamak, oyun üstüne yeni özellikler ekleme vs. Bunların hepsi öğrenilebilir şeyler olduğunu düşünüyorum elbet uzun zaman geçirip çok uğraşmak lazım ama ben de kendi hilemi yapıp programlamak isterim.

-İlk nereden başlayacağımı bilmiyorum;hangi programı kullanmalıyım, ilk kolay şeylerden başlayıp zor işlere doğru mu gitmeliyim, veya ilk ne öğrenmeliyim bunu açıklayıcı bir şekilde yazıp sıralarsanız çok yardımcı olursunuz.

The Devil Is Back
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba Kardeşim,
Şöyle söyliyim önceliklikle tabi ki dersleri öğrenmek gerek ve şu hile yazmayıda aklından çıkar sadece öğrenmeye odaklan sadece hile için öğreniceksen hiç öğrenme daha iyi kendini geliştir geliştirdikce herşeyi yavaş yavaş öğrenirsin benim sabrım yok malasef ben o yüzden öğrenmek istemedim ama tavsiye ederim youtubede birsürü videoları var fakat yinede öğrenmen gerek ama bunu unutma napsanda dersleri tam öğrenemezsin kendinin işine yarayacağı kadar şeyleri öğrenmen yeterli zaten sonrasını kendin yavaş yavaş anlayacaksın bu iş aylarınıda alabilir yıllarınıda öğrenmene kalmış haftalar içindede öğrenebilirsin.

Bu şehir bir pavyon ve bizim paramız yok.
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Kısaca ne kadar öğrenmeye çalışırsan ilerlersen ve ilerledikçe zorlaşacaktır deneyerek ögren adamım

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bir kere yazılım hile yazmak için değildir. Hile yazmak yazılımın kötüye kullanımı olarak da adlandırılabilir. Yazılımın amacı resim gibi kodlar senin boyaların ve klavyen de fırçandır. Bunları birleştirerek nasıl bir sanat eseri çıkaracağın sana kalmış. Şöyle örnekleyeyim:

Sanatçısın, bir yeteneğini grafiti için kullanmak var bir de muhteşem sanat eserleri çıkarıp onları çok yüksek maliyetlerle satmak var.

Ha farkı şu, resim yeteneğin ve yatkınlığın varsa yapılabilir, profesyonel eğitimin olmasa bile bir yerlere gelebilirsin, içgüdüseldir. Yazılım için bir tabanın olması gerekir. Yazılım o kadar büyütülecek bir şey değil. Abartmanın lüzumu yok. Yazılım zor ama basit çünkü kukla oynatacaksan senaryoyu yazmak zordur oynatmak değil. Yani, senaryoyu yazıp adamlar eline yazılım dilini vermiş senin de senaryoyu en iyi şekilde kurgulaman gerek.

İnsanlardan kaynak isteme gidip araştır şimdi nereden öğrenebilirim diye sorarsan saçmalık olur. Biraz araştırın herkes kaynak istiyor gidin yabancı yerleri okuyun diliniz gelişir. Benim ingilizce seviyem ilerledi ve c1 belgem var yani. Araştırmazsanız hiç bir şey yapamazsınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...