Programsız Win10 Format Atımı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Konu Yanlışsa Affınıza Sığınıyorum. Format Atmayı Bilmeyen Arkadaşlar İçin Bir Araştırma Yapıp Programsız Nasıl Format Atabilceklerini Yazdım.
İyi Forumlar Dilerim.

:not:
Öncelikle Merhaba Microsoft, Windows 10 ile çökme sonrası format yerine PC sıfırlama özelliğini kullanıma sunmuştu. Windows 10 sıfırlama özelliği sayesinde kullanıcılar çok kolay bir şekilde sistemi sıfırlayabiliyordu. Windows 10 DVD’si veya ISO dosyası gerektirmeden yapılan bu sıfırlama işleminde bile maalesef ki sorun çıkabiliyor.
Bu sorunlardan en sık yaşananı ise sistemi sıfırlama bölümünün yer aldığı Ayarlar uygulamasını açamamak. Peki, Ayarlar uygulaması Windows 10’da açılmıyorsa sistem nasıl sıfırlanacak? Biz de bu rehberimizde diğerlerinden farklı olarak bunu anlatıyoruz. Bu yöntem ile Windows 10’u kolayca sıfırlayabilirsiniz.
Windows 10 sıfırlama işlemi nasıl yapılır?
:yazı:
Adım:
Windows’u başlatın ve kilit ekranına gidin.
Adım: Kilit ekranında Shift tuşuna basılı tutun ve ekranın sağ alt kısmında bulunan güç düğmesinden yeniden başlatı seçin.
Adım: Windows açılırken; önyükleme seçenekleri ekranı açılacak.
Adım: Ön yükleme ekranından Sorun Giderme> Bu bilgisayarı sıfırla seçeneğini seçin.
Adım: Bu ekrandan dilerseniz Windows’u komple sıfırlayabilir isterseniz de verilerinizi koruyarak sıfırlama işlemini başlatabilirsiniz.
Yukarıdaki işlemleri tamamladıktan sonra Windows yeniden başlatılacak. Komple sıfırlama seçeneğinin donanımınıza bağlı olarak uzun sürebileceğini belirtelim.
:calis:
-Windows 10

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
konuyu kaydettim ihtiyacım olduğu zaman deneyeceğim teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
windows10 a update yöntemi ile geçiş yapabilirsin

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Windows 10 zaten sistem geri dönüşümü mevcut pc win 10 da sıfırlanabilir
♥️♥️♥️

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Çok işe yarar bir yöntem değil, ve bu işlem çok uzun sürüyor.İso'yu direk usb dosyasının içinde açıp sources klasöründen setup.exe dosyasını açınca hem hızlı hem de daha iyi bir şekilde format atılmış oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arama yerine bilgisaryımı sıfırla yaz direk çıkar

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bir ara denemistim bu sıfırlama işlemi ilk başta sıkıntısız oldu sonra 2.de başlattım çok uzun süre beklememe rağmen işlem bitmedi ben de kapattım yükleyiciyi sonra bilgisayarı yeniden başlattım pc açılmadı format atmak zorunda kaldım normalde olmayan 1-2 sorun daha çıktı onlarıda çözmem gerekti sonra çözdüm normal format attığımda düzeldi ancak
3.yü masaüstü pc ye attım ilk başta sıkıntı olmadı sonra sıfırlama menüsü geldiğinde hani kurulurken ayarları seçmemizi isteyen bölüm oraya girdiğinde klavye ve fareyi görmedi pc yine normal format atmak zorunda kaldım
yani benim şu pc sıfırlama ayarı pek hoşuma gitmedi en iyisi normal format usb ile

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ayarlardan bilgisayarı sıfırla yaz çıkar ben hep oradan yapiyom

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Konu Yanlışsa Affınıza Sığınıyorum. Format Atmayı Bilmeyen Arkadaşlar İçin Bir Araştırma Yapıp Programsız Nasıl Format Atabilceklerini Yazdım.
İyi Forumlar Dilerim.

:not:
Öncelikle Merhaba Microsoft, Windows 10 ile çökme sonrası format yerine PC sıfırlama özelliğini kullanıma sunmuştu. Windows 10 sıfırlama özelliği sayesinde kullanıcılar çok kolay bir şekilde sistemi sıfırlayabiliyordu. Windows 10 DVD’si veya ISO dosyası gerektirmeden yapılan bu sıfırlama işleminde bile maalesef ki sorun çıkabiliyor.
Bu sorunlardan en sık yaşananı ise sistemi sıfırlama bölümünün yer aldığı Ayarlar uygulamasını açamamak. Peki, Ayarlar uygulaması Windows 10’da açılmıyorsa sistem nasıl sıfırlanacak? Biz de bu rehberimizde diğerlerinden farklı olarak bunu anlatıyoruz. Bu yöntem ile Windows 10’u kolayca sıfırlayabilirsiniz.
Windows 10 sıfırlama işlemi nasıl yapılır?
:yazı:
Adım:
Windows’u başlatın ve kilit ekranına gidin.
Adım: Kilit ekranında Shift tuşuna basılı tutun ve ekranın sağ alt kısmında bulunan güç düğmesinden yeniden başlatı seçin.
Adım: Windows açılırken; önyükleme seçenekleri ekranı açılacak.
Adım: Ön yükleme ekranından Sorun Giderme> Bu bilgisayarı sıfırla seçeneğini seçin.
Adım: Bu ekrandan dilerseniz Windows’u komple sıfırlayabilir isterseniz de verilerinizi koruyarak sıfırlama işlemini başlatabilirsiniz.
Yukarıdaki işlemleri tamamladıktan sonra Windows yeniden başlatılacak. Komple sıfırlama seçeneğinin donanımınıza bağlı olarak uzun sürebileceğini belirtelim.
:calis:
-Windows 10
internette ücretsiz windows 10 yükseltme programı var onunla yükleyip craklayarak orjinal hale getirebilirsiniz

Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
abi çok saol ya valla sıfırladım çok yavaşlamıştı pc format atmayıda bilmiyodum iyi oldu eyw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...