project kullandıktan sonra pc ilk açtığında reklam açılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar , procejti indirdim indireli bu oluyor, pc yi ilk açtıgında microsoft edge tarayıcıda kendılıgınden ilk girişte reklam açılıyor , ben bunu istemiyorum yav kardeşim biz zten siteye girip reklama tıklıyoruz destek olsun diye bu ne zorbalık , konuyla ilgili fikri olan soylıyebılır mı bunu kaldırmak ıstıyorum

Just Mad
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Windows Defendır Aç Virüs Diycem Ama Project'te Virüs Yok Bende Kullanıyorum Farklı Bi Tarayıcıda Açmayı Dene Eğer Yine Olmassa Project Sil Tekrar Yükle

Üye
6 HİZMET YILI
Virüs kapmıştır görev yöneticisinden
işlemlerde garip bişey varmı bak

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bende Pcyi Açınca Reklam Cıkmıyor Pcne Virüs İndirmiş Olabilirsin MalwareBytes Anti-Rootkit İndir Bi Taramadan Geçir Derim

Üye
8 HİZMET YILI
arkadaşlar , procejti indirdim indireli bu oluyor, pc yi ilk açtıgında microsoft edge tarayıcıda kendılıgınden ilk girişte reklam açılıyor , ben bunu istemiyorum yav kardeşim biz zten siteye girip ******* tıklıyoruz destek olsun diye bu ne zorbalık , konuyla ilgili fikri olan soylıyebılır mı bunu kaldırmak ıstıyorum
Virüs bulaşmış olabilir ama sen yinede bi araştır : )

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
zaten trojen var onda..virus bulaşması normal

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
eğer bildirim göndermete izin verdiysen ondan olaiblir

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
arkadaşlar , procejti indirdim indireli bu oluyor, pc yi ilk açtıgında microsoft edge tarayıcıda kendılıgınden ilk girişte reklam açılıyor , ben bunu istemiyorum yav kardeşim biz zten siteye girip ******* tıklıyoruz destek olsun diye bu ne zorbalık , konuyla ilgili fikri olan soylıyebılır mı bunu kaldırmak ıstıyorum
Virüs programı yükle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...