selamun aleyküm beyler ben kodladığım projeden log alıyorum kampa girdiğimde henüz daha hileyi seçmemişken log hatası veriyor sorun nerede olabilir bir teknik yardım alabilirmiyim size zahmet.
bu ekran görüntüsü
Baypass zaten düzgün kardeşim.
Projem 6 aylık , 6 ay önce kullanıyordum çalışıyordu guncellerden sonra pointer degisiyordum sadce.
Şimdi tekrar başladım 1 haftadır pointeride güncel kullandım ancak log veriyor.
Kardeşim, sen daha c++'da dword'un kullanıldığını bilmiyorsun ne bypass'ı, ne pointer'ı ?
Sana gelecek olursak yaptığın bypass eski bypass o yüzden log alıyorsun, doğru düzgün bir bypass bul. chs bin obj ekle projene büyük ihtimal onlar yok. Ayrıca başka hile kullanırken log veriyormu ?
Kardeşim, sen daha c++'da dword'un kullanıldığını bilmiyorsun ne bypass'ı, ne pointer'ı ?
Sana gelecek olursak yaptığın bypass eski bypass o yüzden log alıyorsun, doğru düzgün bir bypass bul. chs bin obj ekle projene büyük ihtimal onlar yok. Ayrıca başka hile kullanırken log veriyormu ?
Baypass 6 ay önceki kodlama
Csh , bin , obj kodların hepsi var hile de
Dediğim gibi 6 ay önce sadece pointer degisiyordum , şimdide güncel pointer kullanıyorum ama log veriyo
Acaba baypass da değişiklik mi oldu ki,?
Baypass 6 ay önceki kodlama
Csh , bin , obj kodların hepsi var hile de
Dediğim gibi 6 ay önce sadece pointer degisiyordum , şimdide güncel pointer kullanıyorum ama log veriyo
Acaba baypass da değişiklik mi oldu ki,?
şimdi bilgisayarı formatladım wolftüyü kuruyorum , güncel bir hile indirdim deniyelim bakalım çalışırsa demek ki pc de sorun vardı.
elinde güncel name esp pointeri var mı senin kardeşim , şimdi fix pointer falan kullanıyor olmayayım name esp'i deneyeyim bakayım bu sefer umutluyum