Projemin Kodlarını Gizleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bi program çıkardım ama bunu paylaştığım zaman kodlarımı çalacaklar proje gidecek yani kodları felan gizleme yolu varmıdır varsa anlatabilirmisiniz nasıl yapıldığını bilgim yok bu konu hakkında Şimdiden Teşekkür Ederim

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Projeye pack atman gerekiyor

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
nasıl yapacağım bilmiyorum da anlatabilirmisin vaktin var ise
Nette araştırırsan pack atma vb diyerek bulabilirsin aslında konu üzerinden bilgisi olanlar projelerine pack atma işini kodlamalar ile yapıyor bilmeyenler için ise pack atan programlar vardır araştırırsan bulabilirsin

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Nette araştırırsan pack atma vb diyerek bulabilirsin aslında konu üzerinden bilgisi olanlar projelerine pack atma işini kodlamalar ile yapıyor bilmeyenler için ise pack atan programlar vardır araştırırsan bulabilirsin

tamam araştırıyorum teşekkür ederim.

0xc00007b
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
VB.NET ile yazılan projeler ne ile packlanmış olursa olsun unpack edilebiliyor. C++ gibi bir dil seçmeni öneririm.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Vb.net Kodladığın Yada C# Kodladığın Bir Progamın Kodlarını C++Çevir C++Kodla Sonra Üstüne Bir Vm Çekersin Off Fıstık Gibi Oldu Tavsiyem C# Yada Vb.net Yapmış Olduğun Progamı C++Çevir Vm İle Kodları Gizle Hiç Bir Şey Yapamazlar Kodlara.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
qwdqwdqwd her türlü packeri yerler olm dqwkdqkw sen istersen nasayla çalış projeni yap yine kırılır ki ??

projen hakkında detay ver ne projesi ne yapıyorsun ne için gizliyorsun bunlara göre manuel veya farklı yöntemlerle koruma sağlarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...