Protector lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ever bir protector arıyorum LastByte Protector artık iş görmüyor ona unpack'i baklava gibi yedirmişler
ücretsiz olsa iyi olur

Ne Mutlu Türküm Diyene
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
vmprotect diyor yaw LA SİZ ANLAMIYONUZMU güçlü koruma istiyorum adam bana VMProtect diyor
Bu işten pek anlamadığın belli vmprotect gayet güçlü bi protect hatta yanlış bilmiyorsam memory hackers yaptığı xfproj. de bunu kullanıyordu pc açık değil emin değilim ama böyle hatırlıyorum vmp bakabilirsin iyi forumlar
Post automatically merged:

Dediğin şey nedir protector ? Koruyucu anlamına geliyor biliyorum ama neyi koruyosun dediğin şey nedir söylersen yardımcı olabilirim belkş
Dostum .net programlarının kaynak kodlarını saklamaya yarayan programlar var bunlara protect deniyor

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bu işten pek anlamadığın belli vmprotect gayet güçlü bi protect hatta yanlış bilmiyorsam memory hackers yaptığı xfproj. de bunu kullanıyordu pc açık değil emin değilim ama böyle hatırlıyorum vmp bakabilirsin iyi forumlar
Post automatically merged:

Dostum .net programlarının kaynak kodlarını saklamaya yarayan programlar var bunlara protect deniyor
Vmprotecti deobfuscate etmek 2 saniye sürmüyor sen bana bu işlerle ilgili bilgin yok diyorsun ben vmprotecte 1000 basan kendi protector umu yapmış adamım

Ne Mutlu Türküm Diyene
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Vmprotecti deobfuscate etmek 2 saniye sürmüyor sen bana bu işlerle ilgili bilgin yok diyorsun ben vmprotecte 1000 basan kendi protector umu yapmış adamım
Sen fazla ozguvenlisin dostum vmp 1000 basan demişsin de yaptığın protector var olanın modlanmis hali ve rahat patlatıldı kendi ellerinle klavyeden bunu dile getiren sensin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...