Buna da bakıyorum şimdi araştırmasını yapmak lazım4.5kg protein tozuna gittim 160 lira verdim Xd trendyol da alabilirsin HEM DE SSN nin ürünü güvenilir bir marka. öneririm trendyolda bpn best blus protein diye aratsan çıkar kurt var paketin üstünde falan 4.5kg diyoruz direk aban sakın kaçırma etkisini baayağı gördüm tavsiye ederim 5 aydır fitness ile uğraşıyorum
bunun 4,5 kilo olanları weight gainer, whey değil ama wheyler de aşırı ucuzmuş ucuz olmasının sebebi de anladığım kadarıyla tatlandırıcı yerine şeker kullanmışlar karbonhidrat oranı yüksek protein zamanı gibi ama protein zamanından daha iyi değerleri.4.5kg protein tozuna gittim 160 lira verdim Xd trendyol da alabilirsin HEM DE SSN nin ürünü güvenilir bir marka. öneririm trendyolda bpn best blus protein diye aratsan çıkar kurt var paketin üstünde falan 4.5kg diyoruz direk aban sakın kaçırma etkisini baayağı gördüm tavsiye ederim 5 aydır fitness ile uğraşıyorum
karbonhidrat fazlalığı her zaman kas kütlesi kazanma ve yapı kurma açısından daha iyidir şahsen ben her zaman yüksek karbonhidratlı ürünler kullanırı dediğim marka tam bir fiyat performans almanızı tavsiye eder köşeye çekilirim alıp almamak size kalmışBuna da bakıyorum şimdi araştırmasını yapmak lazım
Post automatically merged:
bunun 4,5 kilo olanları weight gainer, whey değil ama wheyler de aşırı ucuzmuş ucuz olmasının sebebi de anladığım kadarıyla tatlandırıcı yerine şeker kullanmışlar karbonhidrat oranı yüksek protein zamanı gibi ama protein zamanından daha iyi değerleri.