16 Mar 2023 #1 Thinker Fikirlere kurşun işlemez Ultra Üye Katılım 7 Nis 2020 Mesajlar 1,827 Çözümler 5 Tepki puanı 232 Ödüller 9 6 HİZMET YILI Notebook Touchpad driverini silince bu destek gidiyormuş fakat tam olarak nasıl yapacağım bilmiyorum ve benim de bu desteği yok etmem lazım. Nasıl yapacağım hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi ? Son düzenleme: 16 Mar 2023
Notebook Touchpad driverini silince bu destek gidiyormuş fakat tam olarak nasıl yapacağım bilmiyorum ve benim de bu desteği yok etmem lazım. Nasıl yapacağım hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi ?
Çözüm sansarsad 17 Mar 2023 Touchpad yazılımı (Synaptics) üzerinden yani ; Denetim Masası -> Fare seçeneği altından Touchpad özelliğini Disable yani pasif durumuna getirmeyi deneyiniz.
Touchpad yazılımı (Synaptics) üzerinden yani ; Denetim Masası -> Fare seçeneği altından Touchpad özelliğini Disable yani pasif durumuna getirmeyi deneyiniz.
16 Mar 2023 Yasaklandı #2 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI Notebook Touchpad driverinı silince destek gidiyorsa Notebook Touchpad driverinı silersen otomatik olarak yok etmiş olursun Oyla 0 Olumsuz oyla
Notebook Touchpad driverinı silince destek gidiyorsa Notebook Touchpad driverinı silersen otomatik olarak yok etmiş olursun
16 Mar 2023 #3 n39y3k N Onaylı Üye Katılım 23 May 2020 Mesajlar 60 Tepki puanı 4 Ödüller 2 Yaş 38 6 HİZMET YILI Model verirsen bakayım bendeki cihazlardan biriyse biosdan kapatma özelligi oluyor bazı kartlarda varsa yazarım Oyla 0 Olumsuz oyla
Model verirsen bakayım bendeki cihazlardan biriyse biosdan kapatma özelligi oluyor bazı kartlarda varsa yazarım
16 Mar 2023 Konuyu başlatan #4 Thinker Fikirlere kurşun işlemez Ultra Üye Katılım 7 Nis 2020 Mesajlar 1,827 Çözümler 5 Tepki puanı 232 Ödüller 9 6 HİZMET YILI uhpep' Alıntı: Notebook Touchpad driverinı silince destek gidiyorsa Notebook Touchpad driverinı silersen otomatik olarak yok etmiş olursun Genişletmek için tıklayın ... Gitmedi veya ben tam yapamadım. Konu biraz eksik kalmış, nasıl sileceğim hakkında çok bir fikrim yok. Düzelteyim. Oyla 0 Olumsuz oyla
uhpep' Alıntı: Notebook Touchpad driverinı silince destek gidiyorsa Notebook Touchpad driverinı silersen otomatik olarak yok etmiş olursun Genişletmek için tıklayın ... Gitmedi veya ben tam yapamadım. Konu biraz eksik kalmış, nasıl sileceğim hakkında çok bir fikrim yok. Düzelteyim.
16 Mar 2023 Yasaklandı #5 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI Thinker' Alıntı: Gitmedi veya ben tam yapamadım. Konu biraz eksik kalmış, nasıl sileceğim hakkında çok bir fikrim yok. Düzelteyim. Genişletmek için tıklayın ... Fn+ScrLk tuşlarına bas bakalım devre dışı kalacak mı Oyla 0 Olumsuz oyla
Thinker' Alıntı: Gitmedi veya ben tam yapamadım. Konu biraz eksik kalmış, nasıl sileceğim hakkında çok bir fikrim yok. Düzelteyim. Genişletmek için tıklayın ... Fn+ScrLk tuşlarına bas bakalım devre dışı kalacak mı
16 Mar 2023 Konuyu başlatan #6 Thinker Fikirlere kurşun işlemez Ultra Üye Katılım 7 Nis 2020 Mesajlar 1,827 Çözümler 5 Tepki puanı 232 Ödüller 9 6 HİZMET YILI uhpep' Alıntı: Fn+ScrLk tuşlarına bas bakalım devre dışı kalacak mı Genişletmek için tıklayın ... Olmadı. Oyla 0 Olumsuz oyla
uhpep' Alıntı: Fn+ScrLk tuşlarına bas bakalım devre dışı kalacak mı Genişletmek için tıklayın ... Olmadı.
16 Mar 2023 #7 victoriousayph V Lelouch Vi Britannia Onaylı Üye Katılım 30 Kas 2020 Mesajlar 69 Çözümler 1 Tepki puanı 11 Ödüller 2 Yaş 25 5 HİZMET YILI Amacın sürücüyü kaldırmak değil mi , hedeflediğin şey nedir birazcık açabilir misin ? Oyla 0 Olumsuz oyla
16 Mar 2023 #8 DelPhoİ Enkaz altındayım canım belki başka baharlara Ultra Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 1,870 Çözümler 17 Tepki puanı 295 Ödüller 10 Sosyal 9 HİZMET YILI sağ tıklayınca çıkan sonucu bize özetlersen daha hızlı yardımcı oluruz. Oyla 0 Olumsuz oyla
17 Mar 2023 #9 sansarsad Süper Üye Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 646 Çözümler 26 Tepki puanı 79 Ödüller 2 3 HİZMET YILI Touchpad yazılımı (Synaptics) üzerinden yani ; Denetim Masası -> Fare seçeneği altından Touchpad özelliğini Disable yani pasif durumuna getirmeyi deneyiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Touchpad yazılımı (Synaptics) üzerinden yani ; Denetim Masası -> Fare seçeneği altından Touchpad özelliğini Disable yani pasif durumuna getirmeyi deneyiniz.