Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
:yazı:

Hepinize Merhaba Arkadaşlar Bu Yazımda Sizlere Playstation 4'ü Olup Cyberpunk 2077'yi Oynayamayan Oyuncuların Yaptığı Bir Faaliyeti Anlatacağım.

:resim:

Cyberpunk2077-The_man_with_the_silver_hand-RGB-en-2d166143.jpg

ps4.jpg

Cyberpunk 2077 bildiğiniz üzere ilk kez 2012'de çıkacağı duyurulan, nihayet 2020'de çıkan bir oyun.
Cyberpunk 2077 oyunu konsol oyuncuları için biraz kötü oldu diyebilirim. Playstation 4'te maalesef oyunu kaldırmıyor oynanamaz bir halde ve oyuncular iade talebinde bulunuyor.
Bir çok kez erteleme yapan Cyberpunk 2077 nihayet 10.12.2020 De Piyasaya sürüldü. PC, XBOX,Playstation 4,Playstation 5 gibi platformlara geleli 3 gün oluyor.
Bir Çok Kez Ertelenmişti Bu oyun. Playstation 4 kullanıcıları için bu oyun gerçekten bir hayal kırıklığı oldu onlar için. Playstation 4 Oyuncuları Bu Oyuna 2,6 Oy Verdi Düşünebiliyor Musunuz? Durum O kadar Vahim Yani. Pc Oyuncuları ise 6,6 Çokta İyi Değil Çokta Vahim Değil Gibi.

Playstation 4 Oyuncuları aldıkları Cyberpunk 2077 oyununu iade etmek istiyorlar ancak büyük bir sorunla karşı karşıyalar. Sony'nin PlayStation Store İçin Geri Ödeme İade Alma Politikası Yok.
Ancak bazen iade alabiliyorlar.

PlayStation 4 Kullanıcıları Cyberpunk Oyunundan 720p Çözünürlükte Sadece " 15 " Fps Aldıklarını söylüyorlar. Bu fps değeri asla oyunu oynatacak bir değer değil maalesef. Verilen Paraya Yazık Ayrıca.
Çok düşük fps'in yanı sıra, PlayStation 4'te sürekli çökmeler, hatalı görevler de mevcut. Anlayacağınız üzere oyunu asla oynayamıyorsunuz.
CD Project adlı oyun geliştiricisi şirket bu olayların farkında. Düzeltmek için sık sık yeni yamalar getiriyor ancak nafile. Düzelmiyor.

:not:

Siz bu olayı yaşasanız napardınız? Para veriyorsunuz ve oynamıyorsunuz oyunu + olarak iade talebi almıyorlar. Çok Kötü Değil mi sizce de?
Ne Düşünüyorsunuz Bu Konu Hakkında?

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
İade politikasının olması lazım. Büyük bir eksiklik bence

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
adamlar 7 yıl boyunca oyunu yaptılar hikaye falan güzel ama bitiremeden çıkartılmış gibi resmen.

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
İade politikasının olması lazım. Büyük bir eksiklik bence
Evet. Getirilmesi gerekli şahsi fikrim.
aşırı buglu oyun duyduguma göre
Evet öyle. Düzeltilmesi gerek. Uğraşıyorlar.
adamlar 7 yıl boyunca oyunu yaptılar hikaye falan güzel ama bitiremeden çıkartılmış gibi resmen.
Evet ben de öyle düşünüyorum sanki bitirmeden çıkardılar piyasaya. Bir sürü hatalar, çökmeler, eksiklikler var. Kötü oldu biraz.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Evet Alıyorsun Ve İstediğin Şeyi Gerçekleştiremiyorsun PS4 Satardım Üstüne Ekler Alırdım Ya Çok Fazla Oynama İsteğim Varsa Yoksa Biriktirip Geç Oynardım Ama Gene Bir Şekilde Oynardım

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
CDPR'in uygun bir çözüm getireceği inancındayım.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Rezillik cidden baya leş olmuş ps4 te

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
PS4 de şahsen oynadım ve oyun grafikleri rezalet pc ye göre. PC de oynadım optimizasyonu çok kötü oyunun fps droplanıyor devamlı
7 sene için bu hataların olmaması gerekiyordu bence

⚡️❄️
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Oyunun bugları düzeltilir tabi ama ps4 konusunda sonuna kadar haklılar bence. Ps4'e alanlar için geçmiş olsun.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
oyunun zaten windows ile uyumluluğu da şuan için berbat rtx 3080 ile bile 40 fps aldığım yerler oluyor

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bu şekilde kullanıcıların beklentisinin tersine çıkması durumunda zaten şaşırmadım açıkçası. Yapacakları tek şey bu oldu dolayısıyla. Gta 5 kadar öne çıkacağını da sanmam. Çıkıştayken bu şekilde kullanıcıları üzmeleri pek doğru olmadı. Yine de gelecekteki süreçte gelişmeler ile bunları düzeltip tekrar hit çekebilirler. Ki umarım bu şekilde iyimser sonuçlarla karşılık gelir ve kullanıcılar içinde tekrar oynama hevesi olur. Kaldı ki sistemleri geride kalanlar içinde iyi olur.

Efsane Üye
Ödüller
16
6 HİZMET YILI
Alanların çoğunluğu üzgün ve kırgın aldığı için. İade sürecinde görüldüğü üzere herkes iade etme peşinde. Bu iade edenlerin böyle düşünmelerini istemezler herhalde. Bunun için bir şeyler düşünüp telafi ederler bence. Bu kadar kitleyi üzmek ve kaybetmek istemezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...