sonradan fark ettim1-aralarında fark yok diye biliyorum sadece boyut ve depolama alanı olabilir
2-ikinci el alırken oyunlarına bak içine bak kasasında çizik var mı o tarz şeylere bakabilirisin ve kesinlikle gümrük malı olmadığından emin ol yoksa kapalı gelir açamazsın tehşir malı olmasın
3-ikinci el alırsan kullanılmış olduğu için mesela 2 yıl ömrü varsa 1 yıl kalmıştır
4-oyun farkı yok hepsi aynı kasa yapısı farklı
5-zaten dolar biraz fazla minimum 3000 max 3500 verebilirisn
6-klavye bağlayabiliyorsun ama mouseyi bilmiyorum
7-bulduğun linkteki örnek ps3 yanlış bakmışsın
teşhir malı olursa ne olursonradan fark ettimayrıca bunların ömrü 2yıl mı ve gümrük malı olursa iade hakkım olmaz mı
ömrünü bilemiyorum ama orada örnek verdim gümrük malı olursa iade diye bir seçeneğin yok maalesef elinde kalırsonradan fark ettimayrıca bunların ömrü 2yıl mı ve gümrük malı olursa iade hakkım olmaz mı
teşhir olursa şayet bozuk falan çıkarsa 1-2 ay içinde iade hakkım var mıömrünü bilemiyorum ama orada örnek verdim gümrük malı olursa iade diye bir seçeneğin yok maalesef elinde kalır
zaten kendin bakınca bile anlayabilirisn diğer ps4ler 3000 tlden başlıyor ama bunlar 2200 tl arasında çok fark var ben senin yerinde olsam güvenmem iade varmı pek bilemiyorum onu satıcı ile konuşman lazımteşhir olursa şayet bozuk falan çıkarsa 1-2 ay içinde iade hakkım var mı
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu ürünü almayı düşünüyorum
hepsinde iade oluyor 12 aylık teşhir malı bozuk çıkınca iade edebiliyoruz diye biliyorum bütçem kısıtlı o yüzden teşhir alıyorumzaten kendin bakınca bile anlayabilirisn diğer ps4ler 3000 tlden başlıyor ama bunlar 2200 tl arasında çok fark var ben senin yerinde olsam güvenmem iade varmı pek bilemiyorum onu satıcı ile konuşman lazım
benim çok fazla güven problemim var daha önce çok dolandırıldım artık öyle bir şey mümkün değilde ben sen senin yerinde olsam almazdım ama illaki almak istiyorsan merak ediyorsan alabilirsinhepsinde iade oluyor 12 aylık teşhir malı bozuk çıkınca iade edebiliyoruz diye biliyorum bütçem kısıtlı o yüzden teşhir alıyorum
reiz bende isterim orjinalini fakat biliyorsun ekonomik sıkıntılar var ailem orta gelirli 3-4 yıl önce hediye olarak ps3 aldılar bende istemiyodum ama almışlardı neyse benimde sevdiğim oyunlar ps3de yok o yüzden ps4 almak istiyorumbenim çok fazla güven problemim var daha önce çok dolandırıldım artık öyle bir şey mümkün değilde ben sen senin yerinde olsam almazdım ama illaki almak istiyorsan merak ediyorsan alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?