yok valla babam bunu söyledi akşam uyumadım diye aldığım iltihap kurutucalar yüzünden diyordu bende takıntı var dostum tedavi oluyorum efexor ve risperdalKanka yaşını doğru girdiğine emin misin ? Saçma sapan şeyler söylüyorsun.
kanka daha ben 12 yaşındayken çok üstüme düşüyorlardı zorla anafen dershanesine gönderdiler şimdi herşey yolunda bir tek sigarayı bırakmak kaldı ve sabretmekKanka yaşını doğru girdiğine emin misin ? Saçma sapan şeyler söylüyorsun.
kanka çakkal çukkal doluydu valla sigaraya başladım normalde sigara kokusundan nefret ederdim özentilik başladı hepÇocuğun 12 yaşında yaşadığı kafalara bakar mısın. Derdi anafene gitmekmiş. Ben bundan taaa seneler önce başladım dershaneye. 5.sınıftan 12.sınıfa kadar dershaneye gittim. Senin kadar dert etmedim hayırdır neden gitmek istemiyorsun dershaneye ?
Dusuk bir puanla Bi 2 senelik universite okumak bile insana cok sey kazandirdigini ogrenmis oldum 4 senelikten tek farki herkes seni insan yerine koyuyo 2 sene bile cok seyi degistiriyor agaOkumak gibisi yok ya biz hata yaptık okumamakla mılletın amalıgını yapıoz smd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?