psikoloji

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben insanlardan iyi anlarım beyler yemin ediyorum türkiyede psikolojisi bozuk insan sayısı çok fazla ben iyileştim diyorum ama daha bu benim yüzde 40 ım bile değil özümü unutmuyorum gerçek ben i bana etkisiz eleman derlerdi ailem beni çok seviyor üstüme çok düşüyor diye hep başıma belalar geldi zorla anafen dershanesine gönderdiler bana söz vermelerine rağmen lanet olsun beyler sabredicem evet sabredicem sabır her şeyin ilacıdır başka türlü çıkış yolu yok :)
edit: tüm konularımın silinmesi ve benim dershanede olmamamın nedeni nedir biliyormusunuz babam ilac almama kızıyordu seni değişik yapıyordu diyordu halbuki doktor kulagıma ve burnuma baktığında bir sürü iltihap gördü korktu hatta :(

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kanka yaşını doğru girdiğine emin misin ? Saçma sapan şeyler söylüyorsun.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yok valla babam bunu söyledi akşam uyumadım diye aldığım iltihap kurutucalar yüzünden diyordu bende takıntı var dostum tedavi oluyorum efexor ve risperdal
edit: yazmak bana iyi geliyor sıkıntılarımdan kurtuluyorum sağolsun bu site
edit2: psikolojimin bozuk olduğunu biliyorum çünkü bilincim açık ama sanki uyuyorum gibi oluyor
Post automatically merged:

kanka daha ben 12 yaşındayken çok üstüme düşüyorlardı zorla anafen dershanesine gönderdiler şimdi herşey yolunda bir tek sigarayı bırakmak kaldı ve sabretmek
edit: bir günde 5 paket sigara içtiğimde oldu hep bu lanet olası insanlar yüzünden şimdi gidip bir tane daha içecem bu sefer tütün
edit2: tam sigarayı bıraktım nenem öldü lan dün cenazesi vardı bende gittim dua ettim fatiha okudum
edit3:herşeyi net açıklayabilirim saçma sapan da konuşmayabilirim ama işte istersem bunu yaparım
edit4: nenem çok yaşlıydı be hep bana hikaye anlatırdı allahtan sesini kaydettim aklıma geldikçe dinlerim
edit5: olmadı bende koç olurum çocukları çok severim :)

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bazılari mavi renk diyip koyu mavi olarak karıştıra biliyor ama kimine göre de mavi Aslında lacivert rengidir lacivert de ona yakın bir takımı mesela Fenerbahçe aklına gelebilir bir insanın fakat Fenerbahçe aklına gelir gelmez Bu sefer de rekabet başlıyor insanda rekabette insanı hırsa itiyor işte bu da kazanma arzusu aratıyor kazanınca ne oluyor eline ne geçiyor başta yaptığın şeyler sana keyif verir ama sonlandırıldığında O şey sana keyif vermez yeni şeyler bulmaya başlarsın Aynı bu yazı gibi. Tüketiyor insanoğlu

Davetsiz Kişi
Süper Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Suan Bunları Okuyanlar Ön Yargıyla Yaklaşıp Salak Malca Konusuyon Diyeceğine Vardır Nedenleri yada Niye Diye Sorsalar Çeşke :(

I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Dude, ı cant understant you :(

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Çocuğun 12 yaşında yaşadığı kafalara bakar mısın. Derdi anafene gitmekmiş. Ben bundan taaa seneler önce başladım dershaneye. 5.sınıftan 12.sınıfa kadar dershaneye gittim. Senin kadar dert etmedim hayırdır neden gitmek istemiyorsun dershaneye ?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Okumak gibisi yok ya biz hata yaptık okumamakla mılletın amalıgını yapıoz smd :)

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Random atsam uyarı alacağım siz bu yorumu random olarak görebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Çocuğun 12 yaşında yaşadığı kafalara bakar mısın. Derdi anafene gitmekmiş. Ben bundan taaa seneler önce başladım dershaneye. 5.sınıftan 12.sınıfa kadar dershaneye gittim. Senin kadar dert etmedim hayırdır neden gitmek istemiyorsun dershaneye ?
kanka çakkal çukkal doluydu valla sigaraya başladım normalde sigara kokusundan nefret ederdim özentilik başladı hep

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Beyler hep bu sikintilar yuzunden zaten insanimizin yuzu gulmuyor neden hayat ve gecim sikintisi artik eskisi gibi degil dertlerimizi icimize ata ata bu hale geliyoz

Adamin yasi 12 yasadigi seye bak daha yolun basinda biledegilsin hayat bundan sonra senin icin yeni basliyo sen daha sikinti gormemisin tmm zamaninda bizde dershaneye gittik ama bu kadar kafaya takip mesele yapmadik ben lisede cok tembeldim universiteyi 1 sene kaybettim 2. Sene calistim makine mühendisligi kazandim sana bi abi tavsiyesi edebiyat yapmak gibi olmasin ama gercek olan bu
Kendine inanirsan her engeli asarsin...
Post automatically merged:

Okumak gibisi yok ya biz hata yaptık okumamakla mılletın amalıgını yapıoz smd :)
Dusuk bir puanla Bi 2 senelik universite okumak bile insana cok sey kazandirdigini ogrenmis oldum 4 senelikten tek farki herkes seni insan yerine koyuyo 2 sene bile cok seyi degistiriyor aga

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...