Psikolojik Sorunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Üzüldüm dostum umarım iyi insanlarla karşılaşırsın

Üye
3 HİZMET YILI
Ya dostum akıl vermek gibi olmasın ama cidden uzaktan ilişki meseleleri bana göre büyük bir yalandan ibaret. Bence sende bu duyguya kapılmışsın herkesin sanaldan bir sevgilisi olmustur bazıları evlilik teklifi etmiştir, bazıları erkek çıkmıştır, bazıları icin ağlamışızdir hayat bu inan bir kişi daha çıkıcak karisna ve bütün olanları unutacaksın.
elbet bir gün...
Post automatically merged:

bu durumlar ne yazık ki çok zor durumlar lakin hayatta hiçbirşey uzun sürmez, acı da mutluluk ta

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bosver kanka paran varsa cesmeye tatile git her sey duzelir

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Öyle bi okudum ki kitap çıkartsan okuyabilirim. İnandırıcılığı tartışılır. Kolay gelsin hocam, bu konuda çaresizim verebileceğim bir tavsiye yok.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Bro üzüldüm adına yavaştan asosyal kişiliğe doğru kayıyorsun bırak insanları düşünmeyi kendini düşün çık dışarı hava al topla kendini BAAAAAAAAS

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam eklersen konusabılırız
! Şᴇʏᴛᴀɴ Tᴇʀʙɪʏᴇᴄɪꜱɪ#2008

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka sen kafayı yemişsin takma bunları kendini geliştireceğin bir şey bul onunla uğraş insanlar gelip geçer.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
sigara ve alkoldan uzak dur kendin zara bile verebilirsin ailenden birin sana destek çıkması gerikiyor yoksa piskolijin iyice bozulur kafanı dağtıp bişeyler ile uğraş asla dışarı çıkma sana iyi gelmiycektir yanlız kalıp düşün taşın biraz zaman ver kendini atlatacaksın benimde piskolijik sorunlarım vardı böyle atlatım

Üye
3 HİZMET YILI
dostum üşenmedim okudum ama gerçekliği arasında düşünekaldım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
merhaba öncelikle okuduğum bu metin beni çok etkiledi :( fakat acı ama gerçek bir şey söylemek gerekirse, Zaman Her Şeyin İlacıdır bu süreçte sabretmen ve bazı şeyleri akışa bırakman gerekir emin ol yalnız değilsin ve seni seven insanlar var Sadece sen görmüyorsun ve daha gençsin Karşına yüzlerce insan çıkıcak. Hayatını hemen böyle karalama. Ya engelli veya sağlıksız bir birey olsaydın ?, o daha kötü değil mi... Sen karar ver.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bro herkes kendi derdini yaşar kendi derdini çeker bu hayatta herkes kendini düşünür sen de öyle yapmalısın tek tabanca takıl fazla takma umarım geçmiştir bol şans

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kardeşim daha reşit bile değilsin anlaşılan duyguların çok taze için kıpır kıpır şöyle bir şey diyeyim kız da küçükse nasıl evlenecek bu işin hukuku var anayasası var

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
psikiyatrist görün uzaktan ilişki kurma yakınından olsun az dostun olsun fakat iyi olsun çok arkadaşı olan genellikle satarlar bunun için onları deneyebilirsin internetten bakarak sana da olmuş eğer unutmaya çalışmazsan kaybeden sen olursun unutmaya çalışmak için kendini boş da bırakma sürekli başka bir iş ile uğraş diyebileceğim bu kadar dostum

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
vay be herkes seferber olmuş güzel forum. morailini bozma dostum her şey geçip gidiyor. bir gün aklına bile gelmeyecek bu yaşadıkların. anlaşılan iyi niyetli bir arkadaşımızsın sıkma canını seviyoruz seni ♥️

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Merhaba dostlarım öncelikle bu konu için üzgünüm fakat bunları anlatacak hiçbir arkadaşım yok yanlızım.. Arkadaşlar son zamanlarda psiklojim bozuldu bu beni terk eden kız arkadaşımdan mı yoksa beni satan dostlarım yüzünden mi emin değilim. Bu forumda sadece kendimi rahat hissediyorum ve samimim bir ortam var real hayattan keyif alamadığım için bu gibi yerlerde vakit geçiyiyorum ama burası başka kısa bir süredir burdayım ama buradaki herkesi seviyorum valocular pubg ci iler ban yiyenler... :) yerde bilgisayar bulanlar daha nicelerii :) Arkadaşlar 1 sene önce ye yakın istanbual kız arakaşımı görmeye gitmiştim gerçekten seviyordum buradaki bağzı sorunlar nedeniyle herkesi karşıma aldım ve gidip sevdiğim kızı gördüm. İyi güzel abi oturduk biyere tabi herkesin hayalindeki gibi havalimanından veya otogardan almaya gelmedi :)) onun okulunun önüne gitmiştim zeytinburnunda ve yağmurda yağıyordu hava baya soğuktu sanaldan tanıştığımız için çok hayal kurardık çok hayallerimiz vardı.. bende bunları gerçekleştirmek için gitmiştim bahsettiği biyer vardı orda oturduk elin ibile tutamadım konuştuk sadece bana bir kitap vermişti 'Karantina' isimli hocam kitabı şuana kadar 18 defa bitirdim :))) herneyse işte öyle ki istanbulda kalacak yer ayarlayamadım yaşım tutmuyordu otel vs gibi yerler beni kabul etmedi bende ordan izmire geçmeye karar verdim 2 dostumla tabi dostumdular onalrda beni satmadan önce :) işte ki izmire giderken otobüs le gidiyorduk bana dedi ki beni istemeye geldiler 'hesabı kapatmak zorundayım kendine dikkat et' hocam kafayı yemek üzereydim yolda da kar yağıyordu çok çaresizdim gerçekten evlenecekmiydi? bilmiyordum sessiz sessiz ağlamaya başladım yol boyunca sadece bir müzik ile yolu bitirdim otobüsten indiğimde hayat benim için durmuştu bir şekilde atlattım ama o günler onunla yaptıklarım hiçbir zaman aklımdan çıkmadı unutamıyorum dostlar psikolojim iyi durumda değil bunun için ne yapmalıyım intar evresine geldim kendimi iyi hissetmiyorum dostlarım... şimdi bundan bizene diyeceksiniz anlatacak kimsem yok dostlar her biriniz seviliyorsunuz <3
Ufaktan bir kızlar soruyor wibe i aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...