elbet bir gün...Ya dostum akıl vermek gibi olmasın ama cidden uzaktan ilişki meseleleri bana göre büyük bir yalandan ibaret. Bence sende bu duyguya kapılmışsın herkesin sanaldan bir sevgilisi olmustur bazıları evlilik teklifi etmiştir, bazıları erkek çıkmıştır, bazıları icin ağlamışızdir hayat bu inan bir kişi daha çıkıcak karisna ve bütün olanları unutacaksın.
Ufaktan bir kızlar soruyor wibe i aldımMerhaba dostlarım öncelikle bu konu için üzgünüm fakat bunları anlatacak hiçbir arkadaşım yok yanlızım.. Arkadaşlar son zamanlarda psiklojim bozuldu bu beni terk eden kız arkadaşımdan mı yoksa beni satan dostlarım yüzünden mi emin değilim. Bu forumda sadece kendimi rahat hissediyorum ve samimim bir ortam var real hayattan keyif alamadığım için bu gibi yerlerde vakit geçiyiyorum ama burası başka kısa bir süredir burdayım ama buradaki herkesi seviyorum valocular pubg ci iler ban yiyenler...yerde bilgisayar bulanlar daha nicelerii
Arkadaşlar 1 sene önce ye yakın istanbual kız arakaşımı görmeye gitmiştim gerçekten seviyordum buradaki bağzı sorunlar nedeniyle herkesi karşıma aldım ve gidip sevdiğim kızı gördüm. İyi güzel abi oturduk biyere tabi herkesin hayalindeki gibi havalimanından veya otogardan almaya gelmedi
) onun okulunun önüne gitmiştim zeytinburnunda ve yağmurda yağıyordu hava baya soğuktu sanaldan tanıştığımız için çok hayal kurardık çok hayallerimiz vardı.. bende bunları gerçekleştirmek için gitmiştim bahsettiği biyer vardı orda oturduk elin ibile tutamadım konuştuk sadece bana bir kitap vermişti 'Karantina' isimli hocam kitabı şuana kadar 18 defa bitirdim
)) herneyse işte öyle ki istanbulda kalacak yer ayarlayamadım yaşım tutmuyordu otel vs gibi yerler beni kabul etmedi bende ordan izmire geçmeye karar verdim 2 dostumla tabi dostumdular onalrda beni satmadan önce
işte ki izmire giderken otobüs le gidiyorduk bana dedi ki beni istemeye geldiler 'hesabı kapatmak zorundayım kendine dikkat et' hocam kafayı yemek üzereydim yolda da kar yağıyordu çok çaresizdim gerçekten evlenecekmiydi? bilmiyordum sessiz sessiz ağlamaya başladım yol boyunca sadece bir müzik ile yolu bitirdim otobüsten indiğimde hayat benim için durmuştu bir şekilde atlattım ama o günler onunla yaptıklarım hiçbir zaman aklımdan çıkmadı unutamıyorum dostlar psikolojim iyi durumda değil bunun için ne yapmalıyım intar evresine geldim kendimi iyi hissetmiyorum dostlarım... şimdi bundan bizene diyeceksiniz anlatacak kimsem yok dostlar her biriniz seviliyorsunuz <3