Psikolojik Sorunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
uzak mesafe ilişkisine hiç bi zaman güven olmaz kral emin ol tam sevgisini sana vermez sınııfından mahallesinden okulundan başka birini her türlü sever senin duygularınla oynar onun için sanal işini bırak gerçek hayata yoğunlaş

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kanka böyle şeyler tecrübe olarak geri döner hayatına bu hayatta annene babana bile güvenmiceksin malesef :(

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sahte gibi duruyor hikaye o kadar şey yaşamışsınki öncelikle g.o böyle şeyleri kafana takma ve kendine konuşcak yakın bir arkadaş bul emin ol daha iyi hissedeceksin

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Uzak ilişki gibi konular tamamiyle saçma geliyor bana onun dışında birazcık gamsız olmak gerekiyor buda yaş ilerledikçe artıyor zaten

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dostum yaşın gereği duygusal karmaşalar yaşıyorsun belli ki, nacizane tavsiyem bunu platonik bir duruma dönüştürüp kendini harab etmemen olacak, çünkü bu yaşadıkların (genç bir yaşta olduğunu düşünüyorum) gayet doğal. Hayatına biri girer diğeri çıkar ancak sana değer vermeyen bir insan için kendini yıpratman çok üzücü olur. Beni yanlış anlama, tabi ki duygu düşüncelerini paylaşman güzel ancak bunu eğer bir forumda yapıyorsan bazı şeyler senin için yolunda gitmiyor demektir. Kendine bir uğraş bulmaya çalış, sosyalleşmeye çalış. Bunu da nasıl yapabilirsin bir odada sabahtan akşama oturarak değil.. Bir diğer ve en önemli husus, seni çok tanımıyorum ancak her önüne gelenle arkadaşlık kurup samimiyet meselesini abartmaman olacak. Benim de birçok arkadaşımla ilişkim "cıvıma" yüzünden bitmiştir, bu da bana bu yaşıma kadar (yaşım 29) insanlarla çok fazla içli dışlı olmamayı ve arkadaşlarımı seçerken gerçekten seçici olmam gerektiğini öğretti.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
dostum öncelikle bi kendine gel sorunlarını önüne bi su gibi koy ve ufak yudumlar ile içmeye başla hayatta ilk defa böyle bişi olur kalbinden yaralanmış sın ama sabır etmek en güzel şeydir sıkıntıyı veren rabbim dermanını da beraberinde getirir sabret...

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yaşın oldukça genç. Bir abin olarak ileride bunlara gülüp geçeceksin inan bana. Şimdilik sadece kendine yatırım yap.

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Anlayamadim troll mu yoksa gerçek mi

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bunun bi benzerini yaşadım dilersen instagramdan ekle sana anlatayım özelden yazarsın bana eklerim seni

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
uzaktan ilişki meseleleri yalandan ibaret, en son metin2 oynarken uzak ilişki yapmıştım ondada dolunayımı çalıp penisinin fotoğrafını atmıştı, uzaktan ilişki bundan fazlasına geçemez zaten bence.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Seni hissediyorum adamım, hayat zor sadece pes etme ve elinden gelenin en iyisini yap <3

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
dostum uzaktan ilişki zor gibi

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
agaa valla neler yaşamışsın normalde üşengeç adamım oturdum okudum istersen konuşabiliriz ama hayat bu kanka devam ediyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sanal evlilik yalan daha yolun başında bile değilsin umarım bunu atlatırsın ve mutlu olursun

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Senin için üzülüyorum ama sana yardım edecek bir profesyonel görmelisin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba dostlarım öncelikle bu konu için üzgünüm fakat bunları anlatacak hiçbir arkadaşım yok yanlızım.. Arkadaşlar son zamanlarda psiklojim bozuldu bu beni terk eden kız arkadaşımdan mı yoksa beni satan dostlarım yüzünden mi emin değilim. Bu forumda sadece kendimi rahat hissediyorum ve samimim bir ortam var real hayattan keyif alamadığım için bu gibi yerlerde vakit geçiyiyorum ama burası başka kısa bir süredir burdayım ama buradaki herkesi seviyorum valocular pubg ci iler ban yiyenler... :) yerde bilgisayar bulanlar daha nicelerii :) Arkadaşlar 1 sene önce ye yakın istanbual kız arakaşımı görmeye gitmiştim gerçekten seviyordum buradaki bağzı sorunlar nedeniyle herkesi karşıma aldım ve gidip sevdiğim kızı gördüm. İyi güzel abi oturduk biyere tabi herkesin hayalindeki gibi havalimanından veya otogardan almaya gelmedi :)) onun okulunun önüne gitmiştim zeytinburnunda ve yağmurda yağıyordu hava baya soğuktu sanaldan tanıştığımız için çok hayal kurardık çok hayallerimiz vardı.. bende bunları gerçekleştirmek için gitmiştim bahsettiği biyer vardı orda oturduk elin ibile tutamadım konuştuk sadece bana bir kitap vermişti 'Karantina' isimli hocam kitabı şuana kadar 18 defa bitirdim :))) herneyse işte öyle ki istanbulda kalacak yer ayarlayamadım yaşım tutmuyordu otel vs gibi yerler beni kabul etmedi bende ordan izmire geçmeye karar verdim 2 dostumla tabi dostumdular onalrda beni satmadan önce :) işte ki izmire giderken otobüs le gidiyorduk bana dedi ki beni istemeye geldiler 'hesabı kapatmak zorundayım kendine dikkat et' hocam kafayı yemek üzereydim yolda da kar yağıyordu çok çaresizdim gerçekten evlenecekmiydi? bilmiyordum sessiz sessiz ağlamaya başladım yol boyunca sadece bir müzik ile yolu bitirdim otobüsten indiğimde hayat benim için durmuştu bir şekilde atlattım ama o günler onunla yaptıklarım hiçbir zaman aklımdan çıkmadı unutamıyorum dostlar psikolojim iyi durumda değil bunun için ne yapmalıyım intar evresine geldim kendimi iyi hissetmiyorum dostlarım... şimdi bundan bizene diyeceksiniz anlatacak kimsem yok dostlar her biriniz seviliyorsunuz <3
aga gerçekle hayal arasında kaldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...