PTT Kapıda Ödeme Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen Sessizlik İyidir
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Öncelikle SelamünAleyküm

-Laptopum var ve 1700 tl ile birisiyle anlaştık.Adam kapıda ödeme ile yapalım dedi bende tamamdır dedim.
-Ben Denizlideyim,adam ise Kocaelide oturuyor.
-Bu olayı anlatabilecek biri varmı eşyamı calma gibi veya zarar verme birşey imkanmı veya parasını vermeme gibi cünkü ilk defa kargo işiyle uğraşacam hic bilmiyorum bu işleri.
-Güzelce paketledim.Paketi gittiğinde acıcak ama almazsa paketlemeyi tekrar kim yapıcak ?
-Bilen birisi Anlatırsa Sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
aracı olarak 100 tl ye ben yardım ederim kocaelideyim :D :D
şaka bir yana malının calınma gibi bir lüksü yok adam paketi verip parayı alcak eğerki bir calınma durumu olursa bundan ptt görevlisi sorumlu olur bence

Bazen Sessizlik İyidir
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
aracı olarak 100 tl ye ben yardım ederim kocaelideyim :D :D
şaka bir yana malının calınma gibi bir lüksü yok adam paketi verip parayı alcak eğerki bir calınma durumu olursa bundan ptt görevlisi sorumlu olur bence
Peki paketledim ben güzelce adam beğenmez ise geri paketleme nasıl olacak veya yolda hasar görürse ?

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Çalınma Gibi Bir Riski Yok Cihazın Herşeyinin Tam Olmasını Anlamak İçin de Parayı Ödemeden Kargonun İçine Bakabilirsin Kafan Rahat Olsun Yasa Çıkardılar Onun İçin :)

Basketball player
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kesinlikle sıkıntı olmaz zaten kapıda ödemelerde kargo şirketi olası sorunları kabulleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...