PUBG 12 Ocak 2022'de oynaması ücretsiz hale geliyor

Ücretsiz olması hile oranlarını artırırmı sizce

• Hayır

Oy: 0 0.0%
  • Evet

Oy: 7 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    7
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Pubg hepimizin bildiği hayatta kalma oyunu şuanda steam'de 87 tl olan oyun 12 ocak 2022 tarihinde ücretsiz olucak.
KRAFTON Pubg için yeni bir dönemin başladığının sinyalini vererek oyunun konsollarda ve pc de 12 ocak 2022 de ücretsiz olucağını söyledi
Sadece bu değil daha öncesinde para ile oyunu aldıysanız size özel ayrıcalıklar bulunuyor.
Para ile alan oyunculara;
SPECIAL COMMEMORATIVE PACK ve hesapları BATTLEGROUNDS Plus'a yükseltilicek
Peki bu BATTLEGROUNDS Plus ne ?
BATTLEGROUNDS Plus sayesinde
Bonus 1.300 G-COIN,Survival Masters XP + %100 artış,Kariyer - Madalya sekmesi,Dereceli Mod,Özel Eşleştirme özelliği ve Şapka, kamuflaj maskesi ve kamuflaj eldivenleri içeren Kaptan Kamuflaj seti dahil oyun içi öğeler'e erişim sağlayabilicekler
Ücretsiz oynamaya başlayan oyuncular ise bu ayrıcalıklara 12.99 $ 'a erişebilecekler.

Ekli dosyayı görüntüle 61b5912aae298b97d6e1ff55.webp

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
sanki konu forumda daha önce paylaşılmıştı ama neyse bilgilendirme için teşekkürler(csdeki seçkin mantığı olucak sanırsam)

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
konu gayet guzl paylasmn için saol bro steam pubg bıttı bro o yuzden ücretrsız yapıyolar oyuncusu kalmadı baska çağrelerı yok

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
gta 5 i zamanında ücretsiz yaptılar eski oyunlar sonuçta artık oyuncusu kalmadı.

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Eyvallah kral da de sene csgo da ücretsiz oldu hileler kol gibi oldu

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
konu gayet guzl paylasmn için saol bro steam pubg bıttı bro o yuzden ücretrsız yapıyolar oyuncusu kalmadı baska çağrelerı yok
Yaptıklarının oyuncu toplamak olduğunu düşünmüyorum ben artık steam'de oyunu satamıyorlar bari ücretsiz yapalımda extra şeyler satarız diye düşünmüşlerdir.

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yaptıklarının oyuncu toplamak olduğunu düşünmüyorum ben artık steam'de oyunu satamıyorlar bari ücretsiz yapalımda extra şeyler satarız diye düşünmüşlerdir.
onu demek ıstedım zaten bro oyuncu gelsınde rolay pastır kostumdur bunları satmaya çalıscaklar yoksa ne dıye ücretsiz yapsınlar

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Çok teşekkürler bilgilendirme için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...