PUBG 9.sezon ve Paramo haritası konsollar için çıktığını duyurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Web Sitesi İçerik Editörü
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
:resim:

1.jpg

:yazı:

PUBG konsol yamasının 9. sezonunun yayınlanmasıyla birlikte oyunun ilk dinamik haritası Paramo, oyunculara tanıtıldı.

Sezon 9'un PC versiyonundan sonra konsol kullanıcılarına PUBG dinamik haritası Paramo sağlandı. Büyük bir volkanın bulunduğu bu harita, oyun severlere en farklı oyun eylemlerini sağlayacaktır. Şirketin bu konudaki açıklaması şu şekilde:

PUBG Paramo haritası konsollar için çıktı

Paramo'nun gizemini ve tehlikesini konsol ve Stadia canlı sunucularına gelen PUBG 9.1 Güncellemesi ile keşfetmeye hazırlanın. PUBG konsol dünyasındaki son gelişmeler için aşağıdaki güncellemeleri inceleyebilirsiniz.

Yeni Nesil Konsol Uyumluluğu: PUBG ilk günden itibaren Xbox Series X, Xbox Series S ve PlayStation 5 konsollarında oynanılabilir olacak. Şu anki nesil konsollara sahip oyuncular aynı PUBG hesaplarıyla yeni nesil konsollarda oynamaya devam edebilirler. Daha fazla bilgiye
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ulaşabilirsiniz. Xbox Series X, Xbox One X oyun yapısından yararlanacak. Oyun, Kare Hızı Önceliği seçeneği seçilerek 60 FPS'de çalışacaktır.

:video:

:yazı:

Xbox Series S, 30 FPS'de çalışan Xbox One S oyun sürümünü kullanacaktır. Gelecekte Xbox One S ve Xbox Series S konsollarında kare hızı sınırını artırma seçeneği sunuluyor. PlayStation 5, PlayStation 4 Pro yapısını kullanacak. Kare hızı önceliği seçeneğini seçtiğinizde, oyun 60 FPS'ye kadar çalışır.​

elektrik hayattır
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
eski tadı vermiyor malesef

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
inşallah güzel olur ve rahatlıkla seve seve kullanabiliriz umuyorumki..

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Güzel haritamış pubg bu işi tuturdu ve hala devam ediyor :D

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Pubg Artık Geniş Kapsamlı Oldu Kullanıcı Sayısı Epey Arttı Umarım Oyuncular Kötü Karşılamaz

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
yeni güncellemeleri beğenmiş gibiyim bir sorun olmaz umarım

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ps den yada xbox tan şu oyunu hakkını vererek oynayan bi yiğit var mı aramızda? :))) ben ps4 ile oynuyodum ama yok aga çok sıkıntı oynanmıyor adam akıllı illa ekstra aparat felan almak şart ki onlarında tepkime süresi fazla oluyo :/

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
PUBG mobile çıktığında benim gözümde bitti. Ulan PUBG oynuyorum desem mobil sanıyorlar, sinirlerim zıplıyor.

Üye
5 HİZMET YILI
pubg v1 cıktığından beri aynı tadı alamıyorum oyundan ama yenilik yeniliktir

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bence eski tadını asla vermiyor ben hiç beğenmedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...