Uzman Üye
6xe alınca ne oluyor ,açıklarmısın kardeşim ?Bayadır oynuyorum sıkıntı yok ban yemedim smoth u 6x e al
smoth ne işe yarıyor?Bayadır oynuyorum sıkıntı yok ban yemedim smoth u 6x e al
şidide hile acılıyor fakat emilatör kararıyor hile açılıncabruynetr
ayarları full atarsan güzel olur
Post automatically merged:
Ayarları full atsan daha iyi olur
pek anlamıyorum da
Hız 6 yapmazsan çok kötü oluyor6xe alınca ne oluyor ,açıklarmısın kardeşim ?
smoth ne işe yarıyor?
hileyi acınca oyun ekranı kararıyor bilgisi olan varmıHız 6 yapmazsan çok kötü oluyoryani en düşük yapmalısın
kardeş hileyi acınca oyun ekranı kararıyor bilgin varmıHız 6 yapmazsan çok kötü oluyoryani en düşük yapmalısın
kardeş bende de aynı sorun var çözümü yok mudur dostlarhileyi acınca oyun ekranı kararıyor bilgisi olan varmı
kardeş hileyi acınca oyun ekranı kararıyor bilgin varmı
bruynetr
ayarları full atarsan güzel olur
Ayarları full atsan daha iyi olur
pek anlamıyorum da
kardeşım bende hıle acılıyor ama calısmıyor sebebını bılmıyorum once sıyah ekran verıyordu onu
buradakı lınk ıle cozdum ama aradan 4 5 gun gectı sımdıde hıle acılınca arkadakı redıstfıx cmd ye benzeyen yerde hersey yuklenıyor en son all plugins loaded de kalıyor yardımcı olursanız sevırınım
sağa sola kayıyormu yoksa sekiyormu sekiyorsa ayarını fazlalaştır kayıyorsa ayarı azalt@compac96 kanka ben açıyorum aimbotu ama çok sekiyor silahlarda onun ayarını nasıl yapıyoruz
Emülatör>Ayarlar>Oyun Motoru>DirectX i seçhile acılıyor fakat şimdide hile acılınca oyun ekranı kararıyor
şidide hile acılıyor fakat emilatör kararıyor hile açılınca
@compac96 kanka ben açıyorum aimbotu ama çok sekiyor silahlarda onun ayarını nasıl yapıyoruz
Emülatör>Ayarlar>Oyun Motoru>DirectX i seç
ben hiç 6x kullanmadım hile ile ama macro açarsan sekme düzelir programlar filan vardı araştır ytden@compac96 hepsi 6x de ama sekiyor ne yaparsam düzelir
ben hiç 6x kullanmadım hile ile ama macro açarsan sekme düzelir programlar filan vardı araştır ytden
ben hiç 6x kullanmadım hile ile ama macro açarsan sekme düzelir programlar filan vardı araştır ytden
Bu konudaki Daha önceki mesajıma bak ve uygulabenım hıle acılıyor ama calısmıyor bılıyormusun sebebı ney
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?