pubg aim bot ban atar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hile acılıyor fakat şimdide hile acılınca oyun ekranı kararıyor
Post automatically merged:

bruynetr
ayarları full atarsan güzel olur

Ayarları full atsan daha iyi olur
pek anlamıyorum da :)
şidide hile acılıyor fakat emilatör kararıyor hile açılınca

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
çok abartma sistem algılıyo ani haraketleri onlara dikkat et bide aimi hep adamlarda tutma

Üye
8 HİZMET YILI
çok abartma benim 45 seviyelik hesap daha dün ban yedi çok abartırsan ban yersin benim gibi ama şuan nedense sıkıntı var aimbotta çalışmıyor

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar aimbot açıyorum hepsini açıyorum ancak çok sekiyor nasıl halledebilirim bunu

Üye
7 HİZMET YILI
bruynetr
ayarları full atarsan güzel olur

Ayarları full atsan daha iyi olur
pek anlamıyorum da :)

kardeşım bende hıle acılıyor ama calısmıyor sebebını bılmıyorum once sıyah ekran verıyordu onu

buradakı lınk ıle cozdum ama aradan 4 5 gun gectı sımdıde hıle acılınca arkadakı redıstfıx cmd ye benzeyen yerde hersey yuklenıyor en son all plugins loaded de kalıyor yardımcı olursanız sevırınım

kardeşım bende hıle acılıyor ama calısmıyor sebebını bılmıyorum once sıyah ekran verıyordu onu

buradakı lınk ıle cozdum ama aradan 4 5 gun gectı sımdıde hıle acılınca arkadakı redıstfıx cmd ye benzeyen yerde hersey yuklenıyor en son all plugins loaded de kalıyor yardımcı olursanız sevırınım

siteye resım yukleyemedım twıtter e attım oradan bakıp yardımcı daha etkılı yardımcı olursunuz

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben abartıyorum da ban yemedim şuana kadar

Üye
7 HİZMET YILI
@compac96 kanka ben açıyorum aimbotu ama çok sekiyor silahlarda onun ayarını nasıl yapıyoruz

Üye
7 HİZMET YILI
ben hiç 6x kullanmadım hile ile ama macro açarsan sekme düzelir programlar filan vardı araştır ytden

bence dırek sekme ıstemıyorsan ump uzı vss fılan kullan ha macro da soyle oluyor program ıse yaramazsa a4tech x7 faresı alacan onun kendı serı numaralı makrosu var oyunlar da cok ıse yarıyor bende kı makro tek basmada 5000 kezbırden basıyor ayarları cozmen yeterlı

ben hiç 6x kullanmadım hile ile ama macro açarsan sekme düzelir programlar filan vardı araştır ytden

ortam bana da bı yardım et hıle acılıyor ama calısmıyor resımlı lınk veremmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...