17 Ocak 2021 #1 n39y3k N Onaylı Üye Katılım 23 May 2020 Mesajlar 60 Tepki puanı 4 Ödüller 2 Yaş 38 6 HİZMET YILI arkadaşlar aim acıyorum fakat dürbünlü dürbünsüz çok sallıyor nedeninedir birde onceden kafada çıkıyordu suan belinde çıkıyor işaret
arkadaşlar aim acıyorum fakat dürbünlü dürbünsüz çok sallıyor nedeninedir birde onceden kafada çıkıyordu suan belinde çıkıyor işaret
Çözüm P P PlayerCheats 18 Ocak 2021 hilede sorun olabilir bende aynı durumu yaşiyorum. Hileye güncelleme gelecek büyük ihtimalle bekleyelim bakalım.
hilede sorun olabilir bende aynı durumu yaşiyorum. Hileye güncelleme gelecek büyük ihtimalle bekleyelim bakalım.
18 Ocak 2021 #2 PlayerCheats P Seçkin Üye Katılım 31 Mar 2019 Mesajlar 315 Çözümler 2 Tepki puanı 20 Ödüller 3 Yaş 28 7 HİZMET YILI hilede sorun olabilir bende aynı durumu yaşiyorum. Hileye güncelleme gelecek büyük ihtimalle bekleyelim bakalım. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
hilede sorun olabilir bende aynı durumu yaşiyorum. Hileye güncelleme gelecek büyük ihtimalle bekleyelim bakalım.