Onaylı Üye
Bende 3 günden sonra yedim ban 2030 a kadar full açıkben 4 saattir kullanıyorum ama sadece esp daha ban yemedim
Bende 3 günden sonra yedim ban 2030 a kadar full açıkben 4 saattir kullanıyorum ama sadece esp daha ban yemedim
full açık yersin ben sadece esp kullanıyorum aimbotu açmıyorumBende 3 günden sonra yedim ban 2030 a kadar full açık
50 yorum diyorsunuz toplam kac yorum yaptık nerden bilecegiz birde 50 yorum olunca kime bildirecegizben 2 senedir üyeyim daha bugün onaylı üye oldum
bende sadece esp kullanıyorumben 4 saattir kullanıyorum ama sadece esp daha ban yemedim
2 sene de mi 50 mesaj yazdınız50 yorum diyorsunuz toplam kac yorum yaptık nerden bilecegiz birde 50 yorum olunca kime bildirecegiz
mesaj kısmından bakabilirsiniz kaç yorumunuz olduğuna yorumu geçtiğinizde otomatik olarak site atıyor zaten50 yorum diyorsunuz toplam kac yorum yaptık nerden bilecegiz birde 50 yorum olunca kime bildirecegiz
tesekkürler kardesimmesaj kısmından bakabilirsiniz kaç yorumunuz olduğuna yorumu geçtiğinizde otomatik olarak site atıyor zaten
ne demek kardeşimtesekkürler kardesim
50 msj oluyor mupubg mobil anti ban kullanmak istiyorsan seçkin üye olmalısın yani en az 300 mesaj şartı var
3 yıldır üyeyim daha ilk kez konu açtığım için tam nereye açacağımı bilmediğim için açtımonaylı üye olman lazım
Post automatically merged:
ayrıca konuyu yanlış yere açmışsın galiba. adminler uyaracaktır muhtemelen