Pubg Ban Attı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
AZ ÖNCE 1 MAÇTA İDİM MAÇ BİTTİKTEN SONRA VERİ HATASI DEDİ VE OTURUMDAN ÇIKTI BAN YEDİM HİLE FİX Mİ

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Aimbot açarsan farkettirmedende oynarsan a.s demen lazım o bana

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Ben neden yemiyorum acaba ? Farklı hileler mi kullandınız o bilgisayarda...

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
1 maç attım herhangi bişe yoktu saha sonra tekrar attım ban

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki? Her şeyin riski var ve hile kullanıyorsunuz adı üstünde hile. Bende o kadar kullandım fakat ban yemedim. Belli ettiğim zamanlar da oldu belli etmediğim zamanlar da. Oyunda değişik fanteziler peşinde koşup abartırsanız ban'ı yersiniz. Farklı bir hile kullanmış olabilirsiniz. Dün de bir çok kişi ban yediğini söyledi. Ya çok report yediniz ve yakalandınız ya da hafıza değişikliği yaratan bir program kullandınız.
Ek olarak bu sıralar PUBG üzerinde çok duruluyor çok hile kullanan var ve bununla ilgileniyorlar. Yerinizde olsam bir müddet kullanmam asıl hesapla.

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Farklı Program Kullanmış Olabilirsiniz.
abartılı bir şekilde belli edecek bir şekilde oynayıp bol bol da report yerseniz.
bunun sonucunda ban yersiniz.
ve şöyle bir durum var hile kullanıyorsunuz. Ban yedim diyorsunuz adı üstünde hile ban riski olduğunu bildiğin halde indiriyorsan :)
yani hileyi belli ederek oynamısın ve bol bol report yemisin.
iyi günler

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Dün tırnuva vardı herkes bütün özellikleri açtı hile vs hile 15 kişi vardı kimsedede ban yok ?

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aynısı bendede oldu ama ban yesemde skntı yok verı hatası dıyıp maç bitimi ban yedım ama hıle cok guzel yenı ehsap açtım oynuyorum

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
@cercer16 adam ban yemedim demiş. 15 kişi turnuva yaptık dün kimse de ban yemedi bizden. Ve biz her gün hileyi deniyoruz tester hesabımızla.

Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dostum bunlar bahane ve çekememezlik bende kullanıyorum uzun süredir bootcamp'a atlıyorum squad da tek başıma hayvan gibi belli ediyorum ama ne hikmetse benim ki ban yemiyor da senin ki yiyor ban rismi yok dostum bak işine.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Türkçe konuşmayı öğrenip bir de capslock kapatabilir misin ? 1 maç önceden ban yemen neyi kanıtlıyor anlamadım ?
demek ıstedıgı baska hıle kullanırken ban yemedım sızın hıleyı kullandıgımda lak die ban yedim bunu demek istemiş sanırım.+ olarak da hıle ban atmıyor.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Çok üzüldüm, bendede oyunda veri değişimi dedi ve oyundan attı girmeye çalışınc 10 yıl ban yediğimi gördüm. Ama çok belli ediyordum, muhtemelen o yüzden.

#DenDersAldıım!!!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
2 haftadır agresif bir şekilde oynuyorum ban yok sorun sende kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...