Sağol dostum böyle oynarsam ban yer miyim düşer mi ihtimalimPubgde hesabı ilk açtınız 3 4 el 10 kili aşmayın ve şüpheli vuruşlar yapmayın görün sonra vurun çok arka arkaya takır takır birilerini vurmayın eskiden 2 elde biraz abartıp ban yiyordum 3 4 el safe kalın oyunun gözlemi biraz daha düşüyor 6 7. maçlarda biraz daha rahat oynayabilirsiniz.
bazıları yemis ban kardesimŞuanda ban atiyormu oyun
Dün ezPUBGM 2.2 sürümü için oynadım, yaklaşık 2 oyun ve henüz banlanmadım, oynayacağım, yasakların genişledikçe daha fazla gerçekleştiğine inanıyorum.Pubgde hesabı ilk açtınız 3 4 el 10 kili aşmayın ve şüpheli vuruşlar yapmayın görün sonra vurun çok arka arkaya takır takır birilerini vurmayın eskiden 2 elde biraz abartıp ban yiyordum 3 4 el safe kalın oyunun gözlemi biraz daha düşüyor 6 7. maçlarda biraz daha rahat oynayabilirsiniz.
an itibari ile ban yedim hayırlı olsun üstelik hile acık bile değildiŞuanda ban atiyormu oyun
ihtimal baya bi düşerSağol dostum böyle oynarsam ban yer miyim düşer mi ihtimalim
önce 10 dk. attı sonra girdim hile açık değildi oyun ortasında 10 yıl verdi. sonra tekrar girdim 10dk. ya çevirmişler. on dak. bekledim yine 10 yıla dönüş hiç birşey anlamadımHileyi aktif çıktığı günden beri kullanmaktayım. Kaynanamın nikahı kadar belli ettim gene ban yemedim. Ban yiyenlerinde şahsi problemlerden kaynaklı olabileceğine inanıyorum.
çok nadirŞuanda ban atiyormu oyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?