- Yasaklandı
adam heralde oyunu bırakıcaktı ben bööyle idiot görmedim zaten dayanamadım diyorumya oyuzdenhile kullanılır onda sorun yok abi duvar arkası scop açıp aim tutmak nedir daha ilk kilde kesin ban yer aimi kitlemiş duvar arkası nereye gitse aim oraya gidiyor
Ben mesela mobilede kullanıyorum ondada ölmem gerektiği yerdede ölüyorum yani bilerek bu yüzsüz terbiyesiz Ahlak ve karakter yoksunuydu bu hilecilere bile ızdırap olurduabi böyle de olmaz yani hilenin de adabı olur
Benim rakipBen olayı anlmadım. Hİle kullanan kim ya![]()
adam legit sevmiyormuş onu anladık :d yada para boladam heralde oyunu bırakıcaktı ben bööyle idiot görmedim zaten dayanamadım diyorumya oyuzden
Post automatically merged:
Ben mesela mobilede kullanıyorum ondada ölmem gerektiği yerdede ölüyorum yani bilerek bu yüzsüz terbiyesiz Ahlak ve karakter yoksunuydu bu hilecilere bile ızdırap olurdu: :
Hayir o steam pubg yalnisin var ayrıca pubg lite da ölüm kamerasi yok bilginePubg Lite Değil mi Bu? Adamı istediğimiz gibi izleyebiliyor muyuz?
banlandığı zaman geliyor oyun içiKesin banlandı mı size bildirim geliyor mu
Steamlite mı steam mı bu
Maç tekrarına giriyorsun kamera açıları derken düşmanı izlemeyi diyosan TAB a bas serbest kamera içinde space basDostum bu kamera açılarına nasıl giriyorsun ?
paralı parasız bir önemi yok raporlandığında manuel incelemede adamalr demeyecekmi bu ne diyeBüyük ihtimal paralı hile kullanıyor rahatlik var adamda ban yememe rahatlığı
evet geliyor çok ustayımdır bu konularda işe alıcaklar beni neredeyseKesin banlandı mı size bildirim geliyor mu
Hani görmemişe mal mülk vermişler napıcanı şaşırmış buda öyle saftiriğin eline yeni geçmiş hile heraldeadam legit sevmiyormuş onu anladık :d yada para bol
Yok hırs yapılcak birşeyde banlatınca çok zevk alıyorum bak çok raporlamadıqım adamda var adamlar düzgün kullanıyor bunu banlatmıyımda napim tam bir Dokuzluk inşaat çivisiAdama çok hırs yapmısin![]()
steam gibi görünüyor dostum.Yoksa pubg lite yerine konuyu açardı.lite mı steam mı bu
Yok Kardeşim hiç vermediler şuana kadarbanlattırdın diye sana bir ödül falan verdiler mi
nasıl g*tleri yiyor insanlar neden bu kadar düşüncesiz 89 tl veriyor ama hile açıyor açarken hiç mi düşünmüyor 89 tl çöp olcak yazık değil mi diyeYok Kardeşim hiç vermediler şuana kadar