Alıyorum PUBG: BATTLEGROUND PC / GÜVENİLİR HİLE SATICISI ARIYORUM / REFERANSLI TERCİHİM

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhabalar dostlar,

Güvenilir bir hile almak istiyorum pubg pc versiyon için esp olsa kafi. Referanslı güvenilir biri önceliğim. Veya önerebileceğiniz güvenli bir hile ticareti yapan site varsa onlara da açığım. Teşekkürler 🙏

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dereceli kasacaksan hiç girme o toplara ban riski yüksek (istediğin kadar profesyonel hile kullanıcısı ol belli bir noktada yaptığın 1 hata daha doğrusu ölüm kamerasından görünen bir hile davranışın hesabın banlanmasına neden olur) hem oyuna verdiğin para hemde hileye verdiğin para boşa gidebilir.
Normal hesapta oynarım diyorsan da baya pahalı hileler, normal oyun için değmez bence.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dereceli kasacaksan hiç girme o toplara ban riski yüksek (istediğin kadar profesyonel hile kullanıcısı ol belli bir noktada yaptığın 1 hata daha doğrusu ölüm kamerasından görünen bir hile davranışın hesabın banlanmasına neden olur) hem oyuna verdiğin para hemde hileye verdiğin para boşa gidebilir.
Normal hesapta oynarım diyorsan da baya pahalı hileler, normal oyun için değmez bence.
Dereceli değil normal oynucam. Main hesaptan değil yan hesaptan takılmak için oyun da ücretsiz zaten. Görüşün için teşekkürler bu arada.

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI