Seçkin Üye
benim bildiğim normal mobile olmayanlarda bypass bandan koruyo pubg mobile telefonlarla eşleştiriyo
sanal mac adresini değiştirme programını dene istersenyok konuyu pubg lite için acmşsın. lite ıcın konusuyrum![]()
nasıl yaptınız anlatabilirmisiniz?pugb lite için biliyorum bide elimde pugb mobile için bypass onlada telefonla oynayanlarla eşleşiyorsun
Bununla alakalı yardımcı olurmusunuz telefonlarla eşleşme bypassı?pugb lite için biliyorum bide elimde pugb mobile için bypass onlada telefonla oynayanlarla eşleşiyorsun
bana bi yerden ulaş da sayfanın mesaj yerindenBununla alakalı yardımcı olurmusunuz telefonlarla eşleşme bypassı?
bana bi yerden ulaş da sayfanın mesaj yerindenBununla alakalı yardımcı olurmusunuz telefonlarla eşleşme bypassı?
bana bi yerden ulaş da sayfanın mesaj yerindennasıl yaptınız anlatabilirmisiniz?
Lite knkahangi pubg için konuşuyorsun steam mi yoksa pubg mobile mi ???
Anladım teşekkür ederimSana şoyle diyeyim ben yaptım yeni hesap açtım nolur nolmaz diye bişey olmadı. 2 3 maç attım. Baktım bişey olmadı ana hesabıma girip açtım ama maça girdiğim anda direk tespit etti oyundan 100 yıl ban yedim benim anlamadığım yeni hesapta tespit etmedi ana hesabımda tespit etti. Senin anlıcagın ana hesabında hile açma.
verebilir misin özelden rira etsem şu telefonlarla oynamak için olanıpugb lite için biliyorum bide elimde pugb mobile için bypass onlada telefonla oynayanlarla eşleşiyorsun