Pubg Bypass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar forumda filan paralı stabil bypass satan var mı? (cerberus hariç)

Son düzenleme:
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
yok reis cerberus neyine yetmiyo anlamadimki ben suana kadar sorunsuz kulandim hicte ban yemedim karsima hep mobil cikiyoda su evo alaninda isler karisiyo hile araplar denk geliyo gecen bi baktim adam hizli kosuyo zipliyo havadan vuruyo evoda ambar bolumunde 30 adam aldi sove sove oynadim

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yok reis cerberus neyine yetmiyo anlamadimki ben suana kadar sorunsuz kulandim hicte ban yemedim karsima hep mobil cikiyoda su evo alaninda isler karisiyo hile araplar denk geliyo gecen bi baktim adam hizli kosuyo zipliyo havadan vuruyo evoda ambar bolumunde 30 adam aldi sove sove oynadim
Script kullanıyolar mobil için :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bende yemedim de uzun süreli ban bir kere 10 dklık yedim geçen hafta gidici duruyor cerberus 8.sezonda hızla fatih olmak için sorunsuz lazım bitane

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Cerberus kalıcı bir durum olabilir tabi insanlar bunu zamanla daha farklı alanlar da kullanır ise çünkü Bypass dediğimiz sistem aslında farklı bir oluşum ve yapı için meydana gelmiştir. Amacından daha da çok çıkar ise yapımcı da hak gereği projeyi durdurabilir ki bunu bir ara yapmıştı. Şu an da güncel olmasının tek sebebi sahibine forumdan çok talep gelmesi ve insanların "Sen yeter ki yap biz sana destek çıkarız, parasını veririz, donate atarız" gibisinden sözleri yüzündendir ki zaten bayağı bayağı da bağış topladı diye biliyorum. Kısacası Cerberus gerçekten kaliteli ve şu an Pubg Mobile için görebildiğimiz en güzel Bypass. Para ile yapanlar da illa ki vardır bayağı bir araştırma gereke bilir bunun için. Şahsen senin yerinde olsam tertemiz bunu kullanmaya devam ederim. İyi forumlar

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Önceden yalnızca es dosya yöneticisi ile dosyalarda değişiklik yaparak bypass yapıyordum 2-3 ay oyunu bıraktım cerberus diye bir şey çıkmış sanırım fixlenmiş demek ki hala oluyor mu bilmiyorum önceden bi dosyanın içindeki değerleri değiştirip girdiğinde otomatik bypass oluyordu belki de cerberus bu işlemi otomatik yapıyordur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...