Onaylı Üye
Valla suan cok guzel hilede 2 les ile ban yediğimi hatırlıyorum bnce bi kere ban yedi mi bi insan pcye format gerek yoksa ardı ardına kesilmiyoarkadaşlar öncelikle şunu bilmelisinizki çok araştırdım memoryhackers dışında güvenebileceğim başka site yok bence en güvenilir yerdeyiz
ban almamak için şunlara dikkat edin sizinde tavsiyeleriniz varsa yorum atın arkadaşlar
1- memoryhacker kurucusu zaten belirtmiş aim açarsanız sorumluluk kabul etmiyor bir hile kurarken tüm yazıları dikkatlice okuyun
2- 4 kişilik takım karşındaysa mutlaka 1 tanesini öldürmemeniz gerekiyor sizi izlememesi için
3- çalıdayken net görmeden ateş etmeyin takibe alınmışsanız izleniyorsanız ban alırsınız
4- hile açmışsanız kesinlikle tam güvenmediğiniz kişilerle oyuna girmeyin takım arkadaşı rapor ederse daha hızlı ban alırsınız
5- oyun içi konuşmalar ve yazışmalara dikkat edin
haha harikasın adamların yerini bilmiyormuş gibi bu super fikirBende birşeyler eklemek isterim bu arada sağol kardeşim.
1.8-9 Leş'den fazla almayın.
2.Adamların yerini bilmiyormuş gibi oynayın tam görmeden işaret vs. atmayın.
3.Hile olduğunuzu asla kimseye söylemeyin.(En Yakın Arkadaşınız Olsa Bile)
4.Aimbot kesinlikle açmayın.
Dostum öncelikle dalga geçmeyerek konuş ben tavsiye verdim bazıları adamların yerini görüp direk üstüne gidiyor herhangi bir belirti olmadan adamı görmeden çok var böyle oynayan eminim.haha harikasın adamların yerini bilmiyormuş gibi bu super fikir
kesinlikle dalga geçmedim harika bir fikirdi beğendim yani dediğin gibi yapınca anlamazlarDostum öncelikle dalga geçmeyerek konuş ben tavsiye verdim bazıları adamların yerini görüp direk üstüne gidiyor herhangi bir belirti olmadan adamı görmeden çok var böyle oynayan eminim.
benimde hep merak ettiğim bir soru bu belkide banlanıyorlar isimler hep aynı diye anlamıyoruzpekı bu hıle bızı banlıyorlar arapları neden hemen ban yemıyolar
Kusura bakma kardeşim öyle "hahaha" gibisinden random atınca bende dalga geçiyorsun sandım.kesinlikle dalga geçmedim harika bir fikirdi beğendim yani dediğin gibi yapınca anlamazlar
estf canım kardeşim önemli değerli bir bilgiydi hoşuma gitti ondan ))Kusura bakma kardeşim öyle "hahaha" gibisinden random atınca bende dalga geçiyorsun sandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?