Pubg çok ban alanlar için önemli tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Birde arkadaşlarınızla çok oynamayın siz ban yiyince onlarda ban yiyor.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
MemoryUICore Uygulaması açılmıyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Çok güzel tavsiyelerde bulunmuşsunuz. Elinize sağlık arkadaşlar. Dikkate alacağım

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
teşekkürler bunların bazılarını bilmiyordum

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
arkadaşlar öncelikle şunu bilmelisinizki çok araştırdım memoryhackers dışında güvenebileceğim başka site yok bence en güvenilir yerdeyiz
ban almamak için şunlara dikkat edin sizinde tavsiyeleriniz varsa yorum atın arkadaşlar

1- memoryhacker kurucusu zaten belirtmiş aim açarsanız sorumluluk kabul etmiyor bir hile kurarken tüm yazıları dikkatlice okuyun
2- 4 kişilik takım karşındaysa mutlaka 1 tanesini öldürmemeniz gerekiyor sizi izlememesi için
3- çalıdayken net görmeden ateş etmeyin takibe alınmışsanız izleniyorsanız ban alırsınız
4- hile açmışsanız kesinlikle tam güvenmediğiniz kişilerle oyuna girmeyin takım arkadaşı rapor ederse daha hızlı ban alırsınız
5- oyun içi konuşmalar ve yazışmalara dikkat edin
ben bunların hepsinin farkındayım biri bana söylemedi tecrübelerimden biliyorum ama diğer hileci araplar olsun diğerleri olsun benim sinirlerim Çelikten beni bile delirtiyorlar görmemezlikten gelıyorum adam ordan hala tepeyim ama az ardında iskeleti felan açmış çat çat sıkıyor vuramayınca yaklasıyor sinirine yenik düşüp basıorsun capslocka Aşagılamak için Scorpıonla indirıosun assagı :D hesabı hile hesabı platin yyaptm umarım ban yemez tabi abartmadan aim yapıorm normalde hiç yapmamda son 2 gundur araplara tav olmaya başladım yenik düşüyorum nefsime hocam :)

The goal of all life is DEATH
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
thank you for this will remember this

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ben bunların hepsinin farkındayım biri bana söylemedi tecrübelerimden biliyorum ama diğer hileci araplar olsun diğerleri olsun benim sinirlerim Çelikten beni bile delirtiyorlar görmemezlikten gelıyorum adam ordan hala tepeyim ama az ardında iskeleti felan açmış çat çat sıkıyor vuramayınca yaklasıyor sinirine yenik düşüp basıorsun capslocka Aşagılamak için Scorpıonla indirıosun assagı :D hesabı hile hesabı platin yyaptm umarım ban yemez tabi abartmadan aim yapıorm normalde hiç yapmamda son 2 gundur araplara tav olmaya başladım yenik düşüyorum nefsime hocam :)
aynen katılıyorum ayrıca buradaki hile sayesinde AS 2 yaptım diğer hesap 9

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
katılıyorum arkadaşa ayrıca;
hiç görünmeyen bir adama ateş etmeye başlamanız size çok bariz ele verecektir.
ayrıca adam yer değiştirdiğini görmeden değiştirdiği yeri bekleyip çıkar çıkmaz ateş etmeniz gibi bariz şeylerden uzak durduğunuz sürece hile ve hesabınız uzun ömürlü olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...