Üye
knk şuan oyun güncellendi ve hilede abti ban yazıyor buna çalışıtırıyorum hile olmuyor nEDEN?arkadaşlar öncelikle şunu bilmelisinizki çok araştırdım memoryhackers dışında güvenebileceğim başka site yok bence en güvenilir yerdeyiz
ban almamak için şunlara dikkat edin sizinde tavsiyeleriniz varsa yorum atın arkadaşlar
1- memoryhacker kurucusu zaten belirtmiş aim açarsanız sorumluluk kabul etmiyor bir hile kurarken tüm yazıları dikkatlice okuyun
2- 4 kişilik takım karşındaysa mutlaka 1 tanesini öldürmemeniz gerekiyor sizi izlememesi için
3- çalıdayken net görmeden ateş etmeyin takibe alınmışsanız izleniyorsanız ban alırsınız
4- hile açmışsanız kesinlikle tam güvenmediğiniz kişilerle oyuna girmeyin takım arkadaşı rapor ederse daha hızlı ban alırsınız
5- oyun içi konuşmalar ve yazışmalara dikkat edin
Ewt sadece araplarla oynasan haklisinduvarın arkasından öldürdü ağaca sıktı arkasında mermi değdi araplarla karşılaşınca ölüyorum öyle birşey bulsam onları avlardım sadece ))
arkadaşlar öncelikle şunu bilmelisinizki çok araştırdım memoryhackers dışında güvenebileceğim başka site yok bence en güvenilir yerdeyiz
ban almamak için şunlara dikkat edin sizinde tavsiyeleriniz varsa yorum atın arkadaşlar
1- memoryhacker kurucusu zaten belirtmiş aim açarsanız sorumluluk kabul etmiyor bir hile kurarken tüm yazıları dikkatlice okuyun
2- 4 kişilik takım karşındaysa mutlaka 1 tanesini öldürmemeniz gerekiyor sizi izlememesi için
3- çalıdayken net görmeden ateş etmeyin takibe alınmışsanız izleniyorsanız ban alırsınız
4- hile açmışsanız kesinlikle tam güvenmediğiniz kişilerle oyuna girmeyin takım arkadaşı rapor ederse daha hızlı ban alırsınız
5- oyun içi konuşmalar ve yazışmalara dikkat edin
ıp ban olsa oynayamazsın dediğimiz tavsiyelere uyarsan sorun olmaz dostum en önemlisi Memoryhackers dışında başka hile kullanma en temizi bu sitede4 kişilik takım karşındaysa mutlaka 1 tanesini öldürmemeniz gerekiyor sizi izlememesi için
bu hiç aklıma gelmemişti çok mantıklı bak.
Post automatically merged:
acaba banlandığımız bilgisayarın ip adresi kayıt ediliyor olabilir mi? sanki bu pc de hep ban yiyorum internet cafede oynayınca sorun olmuyor ama.
arkadaş kesinlikle yöntemini bulmuş :dBende birşeyler eklemek isterim bu arada sağol kardeşim.
1.8-9 Leş'den fazla almayın.
2.Adamların yerini bilmiyormuş gibi oynayın tam görmeden işaret vs. atmayın.
3.Hile olduğunuzu asla kimseye söylemeyin.(En Yakın Arkadaşınız Olsa Bile)
4.Aimbot kesinlikle açmayın.
Kankim diğer tartışmada yorum görmüştüm buşabilirsen çok işr yarıyobir bende mi açılmıyor hile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?