Onaylı Üye
- Ödüller
- 2
pubg sekmeme config varmıdır yada güzel bir sekmeme ayarı
nereden ulaşabiliyoruz bu configlerepubg %100 sekmeme confing yok ban atıyor ama azaltılmış %30 lık confingler var
her mouse için uyumlu bir macro ise nereden ulaşabileceğimi söyler misin dostumŞuan sekmeme config yoktur oyunda macro mevcut %70 sekmeme gameloop icin ama
bence sekmeme kullanmak yerine görmeyi kullanmak daha mantıklı ban atmıyorpubg %100 sekmeme confing yok ban atıyor ama azaltılmış %30 lık confingler var
evet aynen ben aktif ettim ama kullanmıyırum arkadaşlarım ile vs atarken kullanıyorum bilmiyorlar bende oldugunu bildirim atmıyorlaraynn ezpubgm orada aimbot var dowlnd yazıyor onu indirince oluyor
evet aynen ben aktif ettim ama kullanmıyırum arkadaşlarım ile vs atarken kullanıyorum bilmiyorlar bende oldugunu bildirim atmıyorlar
yok okadarda belli etmiyorumyazıklan adam deli oluyordur
ya o aimbot kısmından hangisinde tıklıyım yani açıyımyok okadarda belli etmiyorum
Post automatically merged:
ama deli oluyor o kesin
deat yapma onun bi altında var onu seç adı tam aklıma gelmedi ama c ile başlıyordu sanırsamya o aimbot kısmından hangisinde tıklıyım yani açıyım
ama oyunda oynarken aktif etme çünkü vurdugun kişiler izleye biliyor aim anlamasınlar en iyisi sadece görme yeterli bana göredeat yapma onun bi altında var onu seç adı tam aklıma gelmedi ama c ile başlıyordu sanırsam
çok teşekürlerdeat yapma onun bi altında var onu seç adı tam aklıma gelmedi ama c ile başlıyordu sanırsam
Post automatically merged:
ama oyunda oynarken aktif etme çünkü vurdugun kişiler izleye biliyor aim anlamasınlar en iyisi sadece görme yeterli bana göre
0a indirdiğini sanmıyorum bulamadım ben. ama config değiştirme ban garantisi veririm ben kaç hesap telef oldu.pubg sekmeme config varmıdır yada güzel bir sekmeme ayarı
vardır efendimpubg sekmeme config varmıdır yada güzel bir sekmeme ayarı
hocam sekmeme hilesi direkt banlıyor diye biliyorum makro hiç değilse tamam da sekmeme çok bariz belli oluyorno recoil yok kısmi recoil var oda makroya giriyor bizim forumda var mı bılmıyorum ama genel olarak internette ufak bır arastırmayla bulabilirsin