Pubg de ban yedikten sonra yeni hesap açılışı ve yeniden ban çözümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar pubg de hesabım hileli bi kaç kişiyle oyuna girdigim için ban yedi ve yni hesap açtım daha sonra o da ban yedi bunun nedeni nedir sanırım bundan sonraki tüm açtıklarım ban yiycek bunun bi çözümü var mıdır acaba lütfen bu konuda bana yardımcı olun ..

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ama açtıgım yeni hesaplarda ban yiyo reis bu olay yüzünden her oyunda yeni hesapmı açıcam bunun kalıcı bi çözüüm olmalı

Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ıp geçmici ve mac geçmişi temizleyen ileri düzey programlar var onları kullanabilirsin çözüm olabilir youtubede bir kaç video var bununla ilgili

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Raporlar ile ban yersin ama nasıl yersin hesabın 1 gün 1 hafta gibi askıya alınır.
Sistem banları otomatik atıyor nasıl mı ?
Örn: ultra sekmemeyi açarsan aynı noktaya 2 mermi aynı şekilde noktasal giderse bu oyunda imkansız, sistem oto ban atar.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bi kaç CMD ekranına girilen kodlarla dns ve ip geçmişini temizledim daha sonra da masaütüne otomatik temizleme .bat dosyası oluşturdum kısayol sanırım çözüm bu olacak tarif edldigi gibi yaptım bakalım teşekkürler arkadaşlar ...

⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar pubg de hesabım hileli bi kaç kişiyle oyuna girdigim için ban yedi ve yni hesap açtım daha sonra o da ban yedi bunun nedeni nedir sanırım bundan sonraki tüm açtıklarım ban yiycek bunun bi çözümü var mıdır acaba lütfen bu konuda bana yardımcı olun ..
Hilenin kalıntı dosyaları yüzünden olabilir. Geçenlerde yime böyle bir konudan biri muzdaripti. Formattan başka çare bulamamıştı.

Üye
6 HİZMET YILI
ıp geçmici ve mac geçmişi temizleyen ileri düzey programlar var onları kullanabilirsin çözüm olabilir youtubede bir kaç video var bununla ilgili

SkyLiNe
Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
kardeşim çok büyük ihtimal hilenın kalıntı dosyaları hala aktif,ne kadar yeni hesap açsanda yine ban yiceksin,bir arkadaşın dediği ip ve mac geçmişlerini temizlemeyi dene ama büyük ihtimal format gözüküyor çözümü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...