Çözüldü Pubg dword çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevsen Ne Olurdu ~ B
Onaylı Üye
Sosyal
1 HİZMET YILI
Pubg dword hile açıyorum her şey okey lobiye geliyorum enter yapıyorum oyun donuyor sonra hile sekmesinde fail fln yazıyor press and key diyor hata veriyor sonra gameloop hata veriyor oyun kapanıyor bunun bi çözümü varmı acil lazım gerçekten kullanmak istiyorum.

Sevsen Ne Olurdu ~ B
Onaylı Üye
Sosyal
1 HİZMET YILI
Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü atar mısınız
ug.PNG
Ekran Alıntısı.PNG
ugh.PNG

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Sevsen Ne Olurdu ~ B
Onaylı Üye
Sosyal
1 HİZMET YILI
Lütfen attığım linklerden teker teker kurar mısınız hepsini bir de bunların yaptıktan sonra deneyin:

vcredist:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

directx:
vcredisti indirdim rar dosyasında bir sürü uygulama gözüküyor directx ide indirdim fakat network error veriyor kurulmuyor ama intarnetimde bir problem yok

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
vcredisti indirdim rar dosyasında bir sürü uygulama gözüküyor directx ide indirdim fakat network error veriyor kurulmuyor ama intarnetimde bir problem yok
Şimdi vcredist'e sağ tıklayıp klasöre ayıkla diyin ardından klasöre giriş yapıp installer.bat dosyasını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırırsanız kuracaktır tüm paketleri ardından directx kurmayı deneyin lütfen

Sevsen Ne Olurdu ~ B
Onaylı Üye
Sosyal
1 HİZMET YILI
Şimdi vcredist'e sağ tıklayıp klasöre ayıkla diyin ardından klasöre giriş yapıp installer.bat dosyasını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırırsanız kuracaktır tüm paketleri ardından directx kurmayı deneyin lütfen
vcredisti halletim ama directx in başka bir linki fln yokmu bu link network hatası veriyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Rica etsem şu adımları takip eder misiniz:
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1-
2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
4- Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+ seçin.
5- Gameloop'u son sürüme güncelleyin.
6-Gameloop'u silip 32 bit olarak tekrar yükleyin.
EzPUBGM hataları için konuya göz atabilirsiniz: https://memoryhackers.org/konular/loader-external-injector-errors-and-solutions.210067

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...