Sevsen Ne Olurdu ~ B
Onaylı Üye
Kapatıp öyle deneyin lütfenriot vanguard etki eder mi reis o açık ya
win 10Windows sürümünüz nedir
Vcredist ve directx kurulu mu?
onların olduğunu nasıl anlıcam pc de biraz anlatırmısınVcredist ve directx kurulu mu?
vcredisti indirdim rar dosyasında bir sürü uygulama gözüküyor directx ide indirdim fakat network error veriyor kurulmuyor ama intarnetimde bir problem yok
Şimdi vcredist'e sağ tıklayıp klasöre ayıkla diyin ardından klasöre giriş yapıp installer.bat dosyasını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırırsanız kuracaktır tüm paketleri ardından directx kurmayı deneyin lütfenvcredisti indirdim rar dosyasında bir sürü uygulama gözüküyor directx ide indirdim fakat network error veriyor kurulmuyor ama intarnetimde bir problem yok
vcredisti halletim ama directx in başka bir linki fln yokmu bu link network hatası veriyorŞimdi vcredist'e sağ tıklayıp klasöre ayıkla diyin ardından klasöre giriş yapıp installer.bat dosyasını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırırsanız kuracaktır tüm paketleri ardından directx kurmayı deneyin lütfen
İnternete girip directx indir yazın güvenilir bir siteden indirip öyle deneyinvcredisti halletim ama directx in başka bir linki fln yokmu bu link network hatası veriyor
hala bişe bulamadım acaba bende directx olabilirmi dxdiag dan baktım directx 12 yazıyor sistemde bununla bi alakası varmıİnternete girip directx indir yazın güvenilir bir siteden indirip öyle deneyin
Yazıp siteden indirip kurmadınız mıhala bişe bulamadım acaba bende directx olabilirmi dxdiag dan baktım directx 12 yazıyor sistemde bununla bi alakası varmı
aynı şekil oluyor interneti kapatıp açim miYazıp siteden indirip kurmadınız mı
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapdeneyin lütfen indirip
Defender'ınız kapalı mıaynı şekil oluyor interneti kapatıp açim mi
evet ben bidaha hile açmayı deniyim mi hazır vcredist kurulu belki olurDefender'ınız kapalı mı
Deneyin bakalımevet ben bidaha hile açmayı deniyim mi hazır vcredist kurulu belki olur
yok aga anlamadımDeneyin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?