Pubg Dword Hack Anti-Ban İçin Sistem Yükseltme[Yapımı] Bilgisayarınızı Windows 10-Pro Yapımı[İçeride]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar bir sürü mesaj alıyorum Anti-Banı açınca hile açılmıyor diye bugün bu sorunu kökten çözeceğim.

Öncelikle Anti-Ban kullana bilmeniz için Önerilen Sistem Windows 10-Pro
Benim asıl işletim sistemim Windows 7'idi Fakat hile'de Anti-Banı kullanamıyordum ve sürekli ban yiyordum.
İşletim sistemimi Windows 10-Pro yaptım ve yaklaşık 2 haftadır Anti-Ban'lı oynuyorum ve her maçta en az 10-12 kill alıyorum ve ban yemiyorum.

Dilerseniz nasıl yapılacağına geçelim. (Çok basit)

1 Adım : Öncelikle googe'la Windows 10 Tool indir yazın.
2 Adım : İndirdiğiniz Tool dosyasını masaüstüne çekin ve çalıştırın.
3 Adım : Kurulumunu başlatın bir süre sonra size saklamak istediğiniz dosyaları soracak buna siz karar vereceksiniz.
4 Adım : Kurulum bittikten sonra bilgisayarınız kapanıp baştan açılacak bir kaç defa bu olacak sakın panik yapmayın.
5 Adım : Bilgisayar açıldıktan sonra goog'la Windows 10 Pro Ücretsiz Ürün Anahtarı aramasını yapıp bir anahtar buluyorsunuz ve Windows'u etkinleştiriyorsunuz.

Herşey bu kadar basit arkadaşlar artık bir Windows 10 Pro kullanıcısı olacaksınız.

Karşılaşa bileceğiniz hata: Siyah ekran'da kala biliyor ekran açılmıyor. (Bunun sebebi bilgisayarınız'da herhangi bir flash-bellek veya Cd takılı olduğu için onları çıkartın düzelir.)

Artık hileyi başarı ile kullana bilirsiniz.

Dikkat!!!!!!!! Dikkat!!!!!
Tarafınızca oluşacak herhangi bir aksaklıktan şahsım sorumlu değildir, Sorumluluk tamamen kullanıcıya aittir.
İyi oyunlar.

Son düzenleme:
ROYAL FLUSH
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Reis saol eline sağlık işime yaradı

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Diğer Windows 10 sürümlerinde çalışmıyor mu?

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Windows 10 pro 'nun bir özelliğimiymiş bu anti ban ? Anlayamadım tam olarak ne anlatmak istediğini !

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
arkadaslar bişey soracam pubg de hileyi acıyorum ama rakibin isimleri cok ufak görünüyor okunmayacak sekilde bi ayarımı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...