Seçkin Üye
pekala bu akşam yaparımBen bilgisayarımı 2013'de aldım baya eski bir model kasma bile olmadı aksine win 10 yapınca dahada hızlandı.
pekala bu akşam yaparımBen bilgisayarımı 2013'de aldım baya eski bir model kasma bile olmadı aksine win 10 yapınca dahada hızlandı.
güncel frameworkler artık windows 7'yi desteklemiyor özellikle ileri düzey yazılımlar
Sana Kim söyledi anti banı açınca hesabının ban yemeyeceğini ?
o Bahsedilen Anti Ban PC BAN yememe olmasın ?
valla haklısın hiçbir hile %100 %100 ban yedirmez diye bir şey yok bir ban dalgası geliyor mesela hesap gg oluyor CS de çok gördük.Sana Kim söyledi anti banı açınca hesabının ban yemeyeceğini ?
o Bahsedilen Anti Ban PC BAN yememe olmasın ?
valla haklısın hiçbir hile %100 %100 ban yedirmez diye bir şey yok bir ban dalgası geliyor mesela hesap gg oluyor CS de çok gördük.
gelişmiş bir frameworkten olabilir desteklemiyordur büyük ihtimal #include u bulamıyor yaniarkdaşlar neden bu sistemi bu kadar zorlaştırdılar bi turlu açılmıyor ne yapsak
Dostum oyun sürekli değişiyor ve gelişiyor..arkdaşlar neden bu sistemi bu kadar zorlaştırdılar bi turlu açılmıyor ne yapsak
haşa ne küfürü sadece bildirdik tabikide ban yememiş olabilirsin.Ama şu konu açıkki o hile inject olduktan sonra elbet bir gün ya ban yicek ya da şansa yemiycek FPS için konuşuyorumArkadaşlar ban yemedim derken bu benim kendi adıma söylediğim bir şeydir. Yanlış anlaşılma olmasın, sonra bana küfür etmenizi istemiyorum.
Anladım hocamhaşa ne küfürü sadece bildirdik tabikide ban yememiş olabilirsin.Ama şu konu açıkki o hile inject olduktan sonra elbet bir gün ya ban yicek ya da şansa yemiycek FPS için konuşuyorum
Çalışıyor reis ben windows 10 Home single language kullanıyorum çalışıyorDiğer Windows 10 sürümlerinde çalışmıyor mu?
You'Re welcome..thank you for share