Onaylı Üye
dword hack indiriyorum herşey güzel komut isteminde press any key to continue diyor ve oyle takılı kalıyor ne yapmam lazım hileyi nasıl acarım
Tested Systems:hocam orayı biliyorum hileyi baslattıktan sonra komut istemcisine gonderiyor ya orda ne yapıcam
dword hack indiriyorum herşey güzel komut isteminde press any key to continue diyor ve oyle takılı kalıyor ne yapmam lazım hileyi nasıl acarım
hocam hileyi nasıl acıcagımı bilmiyorum dediginiz herseyi ezpubmde yapmıstım olmustu yani mevcut fakat nasıl baslatıcam dworduMerhabalar
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 2.1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap2.2-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
4- Gameloop -> Ayarlar -> Motor/Engine Ayaları -> DirectX+ seçin.
5- Gameloop'u son sürüme güncelleyin.
6-Gameloop'u silip 32 bit olarak tekrar yükleyin. EzPUBGM hataları için konuya göz atabilirsiniz: https://memoryhackers.org/konular/loader-external-injector-errors-and-solutions.210067
Hileler kısmından açacaksın dword'u açmayı mı bilmiyorsun anlamadımhocam hileyi nasıl acıcagımı bilmiyorum dediginiz herseyi ezpubmde yapmıstım olmustu yani mevcut fakat nasıl baslatıcam dwordu
hocam orayı biliyorum hileyi baslattıktan sonra komut istemcisine gonderiyor ya orda ne yapıcamHileler kısmından açacaksın dword'u açmayı mı bilmiyorsun anlamadım
22h2 kullanıyorum fakat ezpubgm calısıyorHangi windows sürümünü kullanıyorsunuz hile 22h2 windows sürümünü desteklemez.
kardes bendede aynısı var nasıl düşürücem söylermisinHangi windows sürümünü kullanıyorsunuz hile 22h2 windows sürümünü desteklemez.
Tested Systems:hocam orayı biliyorum hileyi baslattıktan sonra komut istemcisine gonderiyor ya orda ne yapıcam