Merhaba öncelikle şunu belirtmek istiyorum bugün farklı siteler den de olmak üzere 74 adet farklı hile denedim (ücretsiz hileler) ve her bir hileyi denedikten sonra bilgisayarımı tamamen temizledim. Hile kullanmak ve bilgisayar kullanmakta kaba bir dil ile söylemek gerekirse '' kaşarlanmış '' birisiyim otuz yaşındayım ve on dokuz yaşımdan bu yana internet cafe işletiyorum söylemek istediğim şey burada bir çok kullanıcının hileler konusun da gerçekten akıllara sığmayacak şekilde saçma yorumlar cevaplar ve yöntemler sunduğunu gördüm. Pubg Mobil'in 1'inci sezonun dan bu yana hile kullanıyorum ve hala kullanıyorum hiç bir şekilde yasaklanmadım fakat son güncelleme den sonra artık çok fazla şey değişti. Ben hileye ara verdim.. Eğer dikkat ediyorsanız artık lobi de start tuşuna bastığınız her maç için Emulator sağ alt köşede [BAN] Güvenlik incelemesi yapılıyor .. şeklin bir uyarı görürsünüz yani artık her oyuna başladığınız da her seferin de ban yeme ihtimaliniz artıyor çünkü kullandığınız hilelerin cesetten farkı yok birer ölüler. Ne bu forum da ne başka bir forumda Bypass kullanmadan açtığınız hileler den dolayı kesinlikle yasaklanacaksınız. Aranız da ben hala kullanıyorum yasaklanmadım diyen '' Çocuklar '' vardır ve olacaktır da. Bu çocuklara kulak asıp bypass kullanmadan kesinlikle hile açmayınız size bir kardeş tavsiyesi. Sade de gelecek olursak ben ve bir kaç arkadaşım yaklaşık olarak on bir gündür bir Bypass ayarlamak için uğraşıyoruz sonunda bitirdik. Bypass mantığı basit bir şekil şöyle dosyamızı indiriyoruz winrar dan çıkartı klasörü açıyoruz çok basit bir şekil de sağ ile (yönetici seçeneği ile ) çalıştırıyoruz Bypass emulatörü otomatik bir şekil de başlatıyor. Elbette sizi ban yemekten kurtaracak değişikliği yaparak. Yaklaşık olarak bir dakika sürüyor. Ben bu bypass burada şuan paylaşmayacağım çünkü forum kurallarını okumadım eğer bir görevli arkadaş dilerse özel den bir link gönderirim indirir kurar kurcalar ne isterse yapar ve siteye ekler veya eklemez. Son olarak şunu söylemek istiyorum kesinlikle bypass olmadan hiç bir hileyi kullanmayın.
Not: Zamanım olmadığı için hızlı bir şekil de yazdım, yazım hataları için kusura bakmayın.
Not: Zamanım olmadığı için hızlı bir şekil de yazdım, yazım hataları için kusura bakmayın.