evet bu hata hep oluyor tek en kısa garantili çözümü buMerhaba,
Process Hacker 2 isimli programı yükleyin. Sağ üstte arama kısmına aow yazın ve çıkan uygulamalara sağ tıklayıp Terminate tıklayın. Yönetici izni isterse onay verin. Tekrar tencent çalıştırın ve oyuna giriş yapın. Sorun düzelmiş olacaktır.
Bu seferde pubgyi yüklerken hata veriyor... Üzgünüz aynı anda yalnızca bir mobil oyun çalışabilir diyorMerhaba,
Process Hacker 2 isimli programı yükleyin. Sağ üstte arama kısmına aow yazın ve çıkan uygulamalara sağ tıklayıp Terminate tıklayın. Yönetici izni isterse onay verin. Tekrar tencent çalıştırın ve oyuna giriş yapın. Sorun düzelmiş olacaktır.
onları yapmadan reset atınca zaten düzeliyor. bize bunun neden yaptıgı lazım. oyunu kapatında 10 seferden 8inde bu hatayı verıyorKardesım hemen cozumu sunuyorum sana.Öncelıkle bu hatayı aldıgında görev yonetıcısını acıyorsun,daha sonra ayrıntılar kısmından oyunun dosyalarını sec ve komple kapat ve pc restart ac ve tekrar gırme ıslemını yap sorun cozulecektır
her seferinde böyle giriyorum usta hiç bilgilerimi de sormadı. girdim direk.onu yapınca giriyor evet. bu sefer sıfırdan bilgileri yazmak zorunda kalıyorsun. ve bazen oyundayken oyun atıyor seri girmen lazım . girene kadar öüyorsun bilgileri ws girince
Process hacker 2 programını indirin. Moderatör bana anlatımını yaptı. İlk sayfalara bakarsanız bulabilirsinizpeki başka çözüm yolu varmıdır . bilgisi olan arkadaşlar
Evet, bende bunu kullanıyorum. Arada bir sorun yaşıyorum ne yazık ki bu hata gibi..çok sinir bozucu bir problem, pc restart atınca düzeliyor, veya restart atmaya üşenirsem çoklu pencereden açıyorum, bu seferde id password tekrar yazmam gerekiyor. Şu process'i deneyeyim bir de, sanırım en hızlı çözüm o :')
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?