Bugün bir detaylı video ile yapacaksın biraz beklebeyler dc yardım edermisiniz özelden lütfen
hocam videolardan anlamıyorum kafam karşıyo team wiard yapksa ya da dc ekran paylaşıp yardımcı olsanBugün bir detaylı video ile yapacaksın biraz bekle
Hocam elinize silah almanız lazımyok dostum olmuyor video ne ise birebir aynı yaptım yok
AOB = 66 0F 6E ?? ?? 66 0F ?? 8D 90 00 00 00 8B ?? 90 00 00 00 89 ?? 30 8B ?? 68 89 ?? 6C 81
kodunu taratıyorum bişey bulmuyor tarıyor ama bulmuyor
Hocam elinize silah almanız lazım
İyi reis böyle daha güzel aimbotu yapamamıştım o da oldu bekliyorum adamlar gelsin öyle öldürüyorum agresif oynayıp ban yemeye gerek yok eline sağlık--Yeni Video'yu Ekledim Konuya İlk Video Dikkatli İzleyin Lütfen--
Abi sen yapma dicek bir şeyim yok ilk videodanda anlamadıysan yapıcam birşey yokaga bi paylaşım yapıyon ne anlaşılabilir bi yanı var nede ses, dediğin herşeyi yapıyoruz benim merak ettiğim tüm adımları yaptık not defterinde en altta bypass a gelince process hacker dan bi işlemi durduruyorsun ama hangisi olduğunu nasıl buluyorsun onu yazmamışsın rastgele bitaneyi durduruyoruz sonra devamını doğru yapınca 1 tane sonuç çıkıyor elime silah alsamda almasamda, o da değil zaten
hayır anlamamalık bişey değilki tek tek yazdıklarını yapıyoruz process hacker i açtık cheat engineyi açtık oyunuda açtık process hacker dan en yüksek I/O olanın kodunu hesap makinasından tarayıp hex de numara ile cheat engine deki process i buluyoruz buraya kadar sıkıntı yok sonra sen process hacker den bişeyi kapatıyon onu göremiyoruz yada nasıl bulduğunu göremiyoruzAbi sen yapma dicek bir şeyim yok ilk videodanda anlamadıysan yapıcam birşey yok
Process hackerde bunları yaptıktan sonra yukarıda services yazıyor bas ona arama yerine aow yaz karşına aow_drvli birşey kelecek üstüne bas sağ tıkla delete de sonra yeniden tıkla stop de tamamdırhayır anlamamalık bişey değilki tek tek yazdıklarını yapıyoruz process hacker i açtık cheat engineyi açtık oyunuda açtık process hacker dan en yüksek I/O olanın kodunu hesap makinasından tarayıp hex de numara ile cheat engine deki process i buluyoruz buraya kadar sıkıntı yok sonra sen process hacker den bişeyi kapatıyon onu göremiyoruz yada nasıl bulduğunu göremiyoruz