Üye
Hocam ben bu işlerde yeniyim mesela dediğinizi hiç anlamadım şu an tek yapa bildiğim cheat engine ile kodları değiştirip öyle hile yazmak bana bunun hakkında video çeke bilir misiniz veya sizinle iletişime geçe bilir miyizC# kodlama yapıcaksan gerekli olan entity xyz local adres ve viewmatrix adreslerini bulman lazım bu viewmatrix ile 3d oyundaki kordinatlarını worldtoscreen ile 2d ye çevirip playerlere drawbox yaptırman lazım
Öncelikle kodlama bilgin var mı o önemli özelden dc bırakHocam ben bu işlerde yeniyim mesela dediğinizi hiç anlamadım şu an tek yapa bildiğim cheat engine ile kodları değiştirip öyle hile yazmak bana bunun hakkında video çeke bilir misiniz veya sizinle iletişime geçe bilir miyiz
Hocam dc yok instam enesozdemiirx ekler misiniz telegram mevcutturÖncelikle kodlama bilgin var mı o önemli özelden dc bırak
Tüh şansa bende insta kullanmıyorum telegram dan ekleyebilirim kullanıcı adın neHocam dc yok instam enesozdemiirx ekler misiniz telegram mevcuttur
Hocam ban yedirmeyen kullandığınız bir hile var mı şuan kullanabileceğimTüh şansa bende insta kullanmıyorum telegram dan ekleyebilirim kullanıcı adın ne
Maalesef ben pubg oynamıyorumHocam ban yedirmeyen kullandığınız bir hile var mı şuan kullanabileceğim
Anladım tşklerMaalesef ben pubg oynamıyorum
BWMenn telegram adım ekler misinizTüh şansa bende insta kullanmıyorum telegram dan ekleyebilirim kullanıcı adın ne
(Oyunlardaki ESP Olarak)esp nedir
Tamam bunların kodlarını cheat engine ile buluyoruz hocam pointerlarını sonra ne yapacağız instanız varsa beni ekler misiniz enesozdemiirx(Oyunlardaki ESP Olarak)
Extra Sensory Perception (Duyu Ötesi Algılama) veya ESP oyundaki diğer oyuncuların konumunu otomatik olarak gösteren bir yazılım.
(Araçlarda Esp Vardır Bide)
Oda Şu Şekilde algılayıcıları da gitmek istediğiniz yön ile aracın gitmekte olduğu yön arasındaki dengesizliği tespit eder. Aracı düz bir hatta ya da yapmak istediğiniz manevra güzergahında tutmak için sistem gerekli gördüğü tekerleğe fren uygular. Bu da yol tutuşunu dengeli ve doğru bir hale getirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?