Pubg esp yapımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Selamünaleyküm değerli dostlarım.

27 yaşında siber güvenlik uzmanı bir kardeşiniz ve arkadaşınızım. Gerçekten bir konuda yardıma ihtiyacım var; kafaya çok takmış bulunmaktayım. Değerli hocalarım, sorum şu: PUBG (ESP) hilesi nasıl yapılıyor? Şimdi şeylere girmeyelim; C# bilmen lazım gibi sorum bu değil. Cheat Engine'den pointer bulup mu değişiyoruz, ne yapıyoruz? Bilen hocalarımız, rica ediyorum, anlatabilir mi? Gerekirse ücretli de ders alırım ama bana şu işi öğretecek gerçekten işi bilen, delikanlı birisi var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
C# kodlama yapıcaksan gerekli olan entity xyz local adres ve viewmatrix adreslerini bulman lazım bu viewmatrix ile 3d oyundaki kordinatlarını worldtoscreen ile 2d ye çevirip playerlere drawbox yaptırman lazım

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
C# kodlama yapıcaksan gerekli olan entity xyz local adres ve viewmatrix adreslerini bulman lazım bu viewmatrix ile 3d oyundaki kordinatlarını worldtoscreen ile 2d ye çevirip playerlere drawbox yaptırman lazım
Hocam ben bu işlerde yeniyim mesela dediğinizi hiç anlamadım şu an tek yapa bildiğim cheat engine ile kodları değiştirip öyle hile yazmak bana bunun hakkında video çeke bilir misiniz veya sizinle iletişime geçe bilir miyiz

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hocam ben bu işlerde yeniyim mesela dediğinizi hiç anlamadım şu an tek yapa bildiğim cheat engine ile kodları değiştirip öyle hile yazmak bana bunun hakkında video çeke bilir misiniz veya sizinle iletişime geçe bilir miyiz
Öncelikle kodlama bilgin var mı o önemli özelden dc bırak

Üye
1 HİZMET YILI
(Oyunlardaki ESP Olarak)
Extra Sensory Perception (Duyu Ötesi Algılama) veya ESP oyundaki diğer oyuncuların konumunu otomatik olarak gösteren bir yazılım.

(Araçlarda Esp Vardır Bide)
Oda Şu Şekilde algılayıcıları da gitmek istediğiniz yön ile aracın gitmekte olduğu yön arasındaki dengesizliği tespit eder. Aracı düz bir hatta ya da yapmak istediğiniz manevra güzergahında tutmak için sistem gerekli gördüğü tekerleğe fren uygular. Bu da yol tutuşunu dengeli ve doğru bir hale getirir.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
(Oyunlardaki ESP Olarak)
Extra Sensory Perception (Duyu Ötesi Algılama) veya ESP oyundaki diğer oyuncuların konumunu otomatik olarak gösteren bir yazılım.

(Araçlarda Esp Vardır Bide)
Oda Şu Şekilde algılayıcıları da gitmek istediğiniz yön ile aracın gitmekte olduğu yön arasındaki dengesizliği tespit eder. Aracı düz bir hatta ya da yapmak istediğiniz manevra güzergahında tutmak için sistem gerekli gördüğü tekerleğe fren uygular. Bu da yol tutuşunu dengeli ve doğru bir hale getirir.
Tamam bunların kodlarını cheat engine ile buluyoruz hocam pointerlarını sonra ne yapacağız instanız varsa beni ekler misiniz enesozdemiirx

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...