Pubg guest hesabı açamama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sayın site yöneticisi ve üyeleri pubg e gelen güncellemeden sonra guest hesabım ban yedi ban yemesi sorun değil ama tekrar guest hesabı ne yaptıysam
açamadım. pc ye formatta attım. Gust hesabı acınca direk banı gösteriyor sosyal ağlardan bağlanıp oynuyorum ama guest hesabı açamıyorum
yardımcı olursanız sevinirim..

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
pubgyi silip yeniden yüklersen sorun ortadan kalkacağını düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
pubgyi silip yeniden yüklersen sorun ortadan kalkacağını düşünüyorum
yorumu mu dikkatli okumadın galiba pubg silmek bir yana format attım diyorum yinede banlanan guesti hatırlatıyor yeni guest açmama izin vermiyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yorumu mu dikkatli okumadın galiba pbg silmek bir yana format attım diyorum yinede banlanan guesti hatırlatıyor yeni guest açmama izin vermiyor
kanka play store güncelle mi belki playstore diğer hesabını hatırlıyor olabilir ona göre değişkenlik gösterebilir

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
gstler genelde tek sefer oluyor ama maile kayıt olursa sorun kalmaz

MUHAF1Z
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Sayın site yöneticisi ve üyeleri pbg e gelen güncellemeden sonra guest hesabım ban yedi ban yemesi sorun değil ama tekrar guest hesabı ne yaptıysam
açamadım. pc ye formatta attım. Gust hesabı acınca direk banı gösteriyor sosyal ağlardan bağlanıp oynuyorum ama guest hesabı açamıyorum
yardımcı olursanız sevinirim..
Yanlış bir durum olmalı. Fortmat attıktan sonra pc de bişe kalmaz. Tekrar kurulum yaparsan guest hesabına giriş yapar ama eski olana değil. yeni guest hesabı açtırır.
Tahminim şu yönde: Sen pbg yi büyük ihtimal Yerel Disk D: ye kurdun. format attın ama sadece Yerel Disk C: ye attın. Ama D de ki kurul doyaları silinmedi. sen bunun üzerine kurulum yapmışındır.
çözüm: Yerel Disk D ve C deki Temp/ TxGameDownload klasörlerini temizleyip tekrardan sıfır kurulum yapman lazım

nasıl yani
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben pubgde ıp ban atılıyor diye biliyorum yani internet ağının üzerinden ıp ne ban atılıyor ne yaparsan yap geri geliceğini zannetmiyorum hesabının ya da o bilgisayardan oynayabiliceğini düşünmüyorum lite oynamanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka başta emulatorda bir e posta ile bağlanıyorsun ya store a hem o e-postayı değiştir bide vpn denesene guest açıyormu bakalım.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İp ban yada donanım bani geçmiş olsun guest hesabı açamazsın ban geçene kadar

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
donanım banı yediysen açamassın daha kardeşim

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yanlış bir durum olmalı. Fortmat attıktan sonra pc de bişe kalmaz. Tekrar kurulum yaparsan guest hesabına giriş yapar ama eski olana değil. yeni guest hesabı açtırır.
Tahminim şu yönde: Sen pbg yi büyük ihtimal Yerel Disk D: ye kurdun. format attın ama sadece Yerel Disk C: ye attın. Ama D de ki kurul doyaları silinmedi. sen bunun üzerine kurulum yapmışındır.
çözüm: Yerel Disk D ve C deki Temp/ TxGameDownload klasörlerini temizleyip tekrardan sıfır kurulum yapman lazım
D de hiç oyun kurmadım D tamamen boş hiç bir şey yok .. Güncellemeden önce iki program kullanarak sınırsız guest hesabı acabiliyordur ama artık olmuyor
Post automatically merged:

ben pubgde ıp ban atılıyor diye biliyorum yani internet ağının üzerinden ıp ne ban atılıyor ne yaparsan yap geri geliceğini zannetmiyorum hesabının ya da o bilgisayardan oynayabiliceğini düşünmüyorum lite oynamanı tavsiye ederim
ip ban atsaydı sosyal ağdan bağlanıp oynayamazdım. Guest hesabı açamadığımı dile getirdim

kanka başta emulatorda bir e posta ile bağlanıyorsun ya store a hem o e-postayı değiştir bide vpn denesene guest açıyormu bakalım.
Vpn ile açmayı deneyeceğim

Vpn denedim bir süre bekletiyor bağlanamadı diye hata veriyor vpn işe yaramıyor yani

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
D de hiç oyun kurmadım D tamamen boş hiç bir şey yok .. Güncellemeden önce iki program kullanarak sınırsız guest hesabı acabiliyordur ama artık olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...