yorumu mu dikkatli okumadın galiba pubg silmek bir yana format attım diyorum yinede banlanan guesti hatırlatıyor yeni guest açmama izin vermiyorpubgyi silip yeniden yüklersen sorun ortadan kalkacağını düşünüyorum
kanka play store güncelle mi belki playstore diğer hesabını hatırlıyor olabilir ona göre değişkenlik gösterebiliryorumu mu dikkatli okumadın galiba pbg silmek bir yana format attım diyorum yinede banlanan guesti hatırlatıyor yeni guest açmama izin vermiyor
pubg mobil derken emilatörden bahsediyorum play store ile alası yokkanka play store güncelle mi belki playstore diğer hesabını hatırlıyor olabilir ona göre değişkenlik gösterebilir
Yanlış bir durum olmalı. Fortmat attıktan sonra pc de bişe kalmaz. Tekrar kurulum yaparsan guest hesabına giriş yapar ama eski olana değil. yeni guest hesabı açtırır.Sayın site yöneticisi ve üyeleri pbg e gelen güncellemeden sonra guest hesabım ban yedi ban yemesi sorun değil ama tekrar guest hesabı ne yaptıysam
açamadım. pc ye formatta attım. Gust hesabı acınca direk banı gösteriyor sosyal ağlardan bağlanıp oynuyorum ama guest hesabı açamıyorum
yardımcı olursanız sevinirim..
D de hiç oyun kurmadım D tamamen boş hiç bir şey yok .. Güncellemeden önce iki program kullanarak sınırsız guest hesabı acabiliyordur ama artık olmuyorYanlış bir durum olmalı. Fortmat attıktan sonra pc de bişe kalmaz. Tekrar kurulum yaparsan guest hesabına giriş yapar ama eski olana değil. yeni guest hesabı açtırır.
Tahminim şu yönde: Sen pbg yi büyük ihtimal Yerel Disk D: ye kurdun. format attın ama sadece Yerel Disk C: ye attın. Ama D de ki kurul doyaları silinmedi. sen bunun üzerine kurulum yapmışındır.
çözüm: Yerel Disk D ve C deki Temp/ TxGameDownload klasörlerini temizleyip tekrardan sıfır kurulum yapman lazım
ip ban atsaydı sosyal ağdan bağlanıp oynayamazdım. Guest hesabı açamadığımı dile getirdimben pubgde ıp ban atılıyor diye biliyorum yani internet ağının üzerinden ıp ne ban atılıyor ne yaparsan yap geri geliceğini zannetmiyorum hesabının ya da o bilgisayardan oynayabiliceğini düşünmüyorum lite oynamanı tavsiye ederim
Vpn ile açmayı deneyeceğimkanka başta emulatorda bir e posta ile bağlanıyorsun ya store a hem o e-postayı değiştir bide vpn denesene guest açıyormu bakalım.
Vpn denedim bir süre bekletiyor bağlanamadı diye hata veriyor vpn işe yaramıyor yanikanka başta emulatorda bir e posta ile bağlanıyorsun ya store a hem o e-postayı değiştir bide vpn denesene guest açıyormu bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?