10 May 2019 #1 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI Merhaba beyler guest hesaptan ban kaldırıldığını duydum ama araştırdım bir şey anlayamadım bana tam anlatabilecek varmı şimdiden teşekkür ederim
Merhaba beyler guest hesaptan ban kaldırıldığını duydum ama araştırdım bir şey anlayamadım bana tam anlatabilecek varmı şimdiden teşekkür ederim
10 May 2019 #2 gumruk1905 G Üye Katılım 1 May 2018 Mesajlar 12 Tepki puanı 1 Ödüller 6 Yaş 26 8 HİZMET YILI Guest banını kaldırabilirsin ama guestteki hesabın banını kaldıramazsın.
10 May 2019 Konuyu başlatan #3 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI gumruk1905' Alıntı: Guest banını kaldırabilirsin ama guestteki hesabın banını kaldıramazsın. Genişletmek için tıklayın ... Peki nasıl yapacağız onu
gumruk1905' Alıntı: Guest banını kaldırabilirsin ama guestteki hesabın banını kaldıramazsın. Genişletmek için tıklayın ... Peki nasıl yapacağız onu
10 May 2019 #4 gumruk1905 G Üye Katılım 1 May 2018 Mesajlar 12 Tepki puanı 1 Ödüller 6 Yaş 26 8 HİZMET YILI AKINCI' Alıntı: Peki nasıl yapacağız onu Genişletmek için tıklayın ... tencent den giriyorsan tencenti komple kaldırıp yüklemen gerek mobil de iş biraz daha zor parallel space indirip pubg ye girebilirsin.
AKINCI' Alıntı: Peki nasıl yapacağız onu Genişletmek için tıklayın ... tencent den giriyorsan tencenti komple kaldırıp yüklemen gerek mobil de iş biraz daha zor parallel space indirip pubg ye girebilirsin.
10 May 2019 #5 Can Bovver C ⭐Can Bovver⭐ Ultra Üye Katılım 5 Mar 2019 Mesajlar 1,561 Çözümler 17 Tepki puanı 582 Ödüller 7 7 HİZMET YILI bence yararlı bir konu acmıs arkadas bilen birisi varsa herkese yardımcı omus olur
10 May 2019 Moderatör #6 CauSXOXO We Love TESLA ⚡️ Kurucu Katılım 13 Eyl 2015 Mesajlar 1,301 Çözümler 16 Tepki puanı 4,569 Ödüller 16 Yaş 95 10 HİZMET YILI gumruk1905' Alıntı: tencent den giriyorsan tencenti komple kaldırıp yüklemen gerek mobil de iş biraz daha zor parallel space indirip pubg ye girebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... ona gerek yok ayarlardan pubg nin datasını temizle sonra device id changer yükle tencente onla id ni değiştir yeni guest hesaba girebilirsin.
gumruk1905' Alıntı: tencent den giriyorsan tencenti komple kaldırıp yüklemen gerek mobil de iş biraz daha zor parallel space indirip pubg ye girebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... ona gerek yok ayarlardan pubg nin datasını temizle sonra device id changer yükle tencente onla id ni değiştir yeni guest hesaba girebilirsin.
10 May 2019 Konuyu başlatan #7 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI CauS' Alıntı: ona gerek yok ayarlardan pubg nin datasını temizle sonra device id changer yükle tencente onla id ni değiştir yeni guest hesaba girebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Emülatör de işe yarar mı
CauS' Alıntı: ona gerek yok ayarlardan pubg nin datasını temizle sonra device id changer yükle tencente onla id ni değiştir yeni guest hesaba girebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... Emülatör de işe yarar mı
10 May 2019 Yasaklandı #8 İnclude İ Banlı Üye Katılım 15 Eki 2018 Mesajlar 703 Çözümler 1 Tepki puanı 120 Yaş 25 7 HİZMET YILI CauS' Alıntı: ona gerek yok ayarlardan pubg nin datasını temizle sonra device id changer yükle tencente onla id ni değiştir yeni guest hesaba girebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... gerekli cevap verilmiş konu #kilit
CauS' Alıntı: ona gerek yok ayarlardan pubg nin datasını temizle sonra device id changer yükle tencente onla id ni değiştir yeni guest hesaba girebilirsin. Genişletmek için tıklayın ... gerekli cevap verilmiş konu #kilit