Gerekli bilgi pubg hile bölümünde varsteam versiyonu nasıl bi bilgi verebilirmisin
kankam 6 7 gündür bekliyorumsabırla beklemenizi tavsiye ederim filimlerlen oyalana bilirsiniz mesela
kanka olabilir belkide 1 2 hafta daha sürecek ama sonunda efsanevi bir hile ile oynacaksın gibi düşün ve hayal et ban kolay kolay yedirmeyen eski wolfteamdaki gibi tara taraya cıkıyordum duvardan vuruyorum ban atamıyorlardı niye site güvenilir sitekankam 6 7 gündür bekliyorum![]()
yakın zamanda duyururlarforumda genellikle herhangi bir hileyi yaparken kesin tarih vermiyorlar birden çıkaryorlar hileyi
kardesim pubg steam hilesi baska siteye ait sanmiyorum yeni ozellik getirceklerini, orjinal hile zaten kendi sitesinde guncellendi.kanka olabilir belkide 1 2 hafta daha sürecek ama sonunda efsanevi bir hile ile oynacaksın gibi düşün ve hayal et ban kolay kolay yedirmeyen eski wolfteamdaki gibi tara taraya cıkıyordum duvardan vuruyorum ban atamıyorlardı niye site güvenilir site
bak şimdi siteye ait olabilir ama bir savaş içinde hile tasarlayanlar hep seni reportladıklarında oyunda güvenlikler sızıntıyı bulmaya calışıyorlar sen oyunu daha bi eylenceli oyna hilesiz oynama diye adamlar kesintisiz calışıyor belki ama az kestiler hileyi az bişey oldu hemen acıldınız tavsiyem sabirlan beklemektir teşekkür ederimkardesim pubg steam hilesi baska siteye ait sanmiyorum yeni ozellik getirceklerini, orjinal hile zaten kendi sitesinde guncellendi.