Süper Üye
Pubg steam hilesini kullanıp banlanirsam baska bir hesapla hilesiz girirsem tekrar banlanirmiyim lutfen bilgisi olanlar cevaplasın.
donanım banı nasıl oluyor ?Attıkları bana bağlı donanım banı atarlarsa banlanırsın hilesiz girsende.
suana kadar 5 kez ban yedim ama hala girebiliyorum 3 aylik ban veriyorlarPubg steam hilesini kullanıp banlanirsam baska bir hesapla hilesiz girirsem tekrar banlanirmiyim lutfen bilgisi olanlar cevaplasın.
Daha once internette makro kullandigim icin banlanmistim evde kendi bilgisayarimda 3 hesabim oyuna girdigim gibi banlanmisti. Format atarak sorunu cozmustum ınsallah bunda oyle birsey olmazAttıkları bana bağlı donanım banı atarlarsa banlanırsın hilesiz girsende.
yani her seferinde yeni bir hesap acıyorsun dogrumu anladım ?suana kadar 5 kez ban yedim ama hala girebiliyorum 3 aylik ban veriyorlar
3 aylik banmi bana neden bi makrodan dolayı vac ban verdilersuana kadar 5 kez ban yedim ama hala girebiliyorum 3 aylik ban veriyorlar
Donanim bani yedigimi nasil anlayacam peki ?hile kullandın hesap ban yer yeni aççan hesab ta bı sıkıntı olmaz donanım banı yersen orası ayrı
Ekli dosyayı görüntüle 42356
bilmiyorum dostum 5,kez ban yedim herseferinde 3ay3 aylik banmi bana neden bi makrodan dolayı vac ban verdiler![]()
evet dostum son zamanlar aimbot kullanmiyorum bu yuzden bi sikinti olmadi simdilik.aimbot bullanirken 2 en fazla 3 gunde bi ban yiyordumyani her seferinde yeni bir hesap acıyorsun dogrumu anladım ?
sanırım cok fazla reportlanıyordun ondandırevet dostum son zamanlar aimbot kullanmiyorum bu yuzden bi sikinti olmadi simdilik.aimbot bullanirken 2 en fazla 3 gunde bi ban yiyordum
Aynen olmadi oyle yapicam kendi hesabim da 4 5 sezonluk skinler var. Format biraz ugrastircak ama en sagliklisi bu olacakpc ye format at donanım banı yemezssin oyun oynarrken kullandığın pc bütün bilgileri zaten kayıtlı oluyor sistemden hwid diye bir program var ben genelde onu kullanıyorum oyuna başlamadan önce farklı bir pc den giriyormuş gibi yapıyorum sürekli değiştiriyorum tabiki ama sen format at daha sağlıklı