- Yasaklandı
Banlı Üye
pubg lite hack aimbot ve esp çalışıyor kendi hesabımda hile açıyımmı bazı arkadaşlara yüz yıl ban atıyor fln demişler sizce dediğim hileleri açarsam ban yermiyim
2 Haftadır Kullanıyorum Bir Sıkıntı Çıkmadı.Ama Benimle Beraber Oynayıpda Ban Yiyen Oldu İkimizdede Hile Varken .pubg lite hack aimbot ve esp çalışıyor kendi hesabımda hile açıyımmı bazı arkadaşlara yüz yıl ban atıyor fln demişler sizce dediğim hileleri açarsam ban yermiyim
Rage oynamayın zaten ya.Hilesiz arkadaşlarda zevk alsınrage onamadığın sürece ban atmaz
arkadaşın niye ban yedi peki yani beraber oynadığın2 Haftadır Kullanıyorum Bir Sıkıntı Çıkmadı.Ama Benimle Beraber Oynayıpda Ban Yiyen Oldu İkimizdede Hile Varken .
kardeşim sen oynayamıyosun seçkin üye değilsin daha niye yorum kasmak için mesaj atıyorsunrage oynarsan yani belli edersen banı yersin ben her oynadığım maç genelde 30+ kill alıyorum ban atıyor ama 5 10 kill alarak düzgün oynadığımda atmıyor iyi forumlar
peki sen aimbot kullanıyomusunhileyi 3 haftadır kullanıyorum 24 saat ban bile yemedim legit ve esp takıldıgın sürece bir sıkıntı olmaz
belli etmeden kullanıyorumarkadaşın niye ban yedi peki yani beraber oynadığın
Post automatically merged:
kardeşim sen oynayamıyosun seçkin üye değilsin daha niye yorum kasmak için mesaj atıyorsun
Post automatically merged:
peki sen aimbot kullanıyomusun